Μέλος του Ρουβίκωνα προαναγγέλλει τη σύλληψη του – Κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση από την οργάνωση

Μέλος του Ρουβίκωνα προαναγγέλλει τη σύλληψη του – Κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση από την οργάνωση

Τη σύλληψή του προαναγγέλλει μέσω facebook ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, για την επίθεση της αναρχικής συλλογικότητας με μπογιές στο κτίριο της Βουλής.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, «πριν λίγες ώρες ενημερώθηκα πως η αστυνομία με έχει “ταυτοποιήσει” για την παρέμβαση στο κτίριο της Βουλής (το όνομά μου είναι στη δικογραφία). Αυτό σημαίνει πως θα βγει ένταλμα σύλληψης (αν δεν έχει βγει ήδη), θα συλληφθώ και θα οδηγηθώ στον εισαγγελέα. Από εκεί θα παρουσιαστώ στον ανακριτή όπου θα ορίσει και σε μένα εγγύηση 30.000 €. Ένα χρηματικό ποσό το οποίο φυσικά δεν έχω, ούτε μπορώ να βρω και έτσι θα οδηγηθώ στη φυλακή. Ο αγώνας συνεχίζεται. Γιώργος Καλαϊτζίδης».

Διαβάστε επίσης: 

Κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση

Οικονομική στήριξη που φτάνει τις 120.000 υπό προϋποθέσεις, προκειμένου να καταβληθούν εγγυήσεις για να μην φυλακιστούν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, ζητά ο Ρουβίκωνας.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα κάνουν κάλεσμα «οικονομικής στήριξης σε όλη την κοινωνική βάση, εκεί που ανήκουμε, σε αυτή την οποία απευθυνόμαστε». Μάλιστα παραθέτουν και τους τρόπους επικοινωνίας με τον Ρουβίκωνα, για όσους θέλουν να συνεισφέρουν, που είναι μέσω e-mail, facebook αλλά και με φυσική παρουσία σε γνωστό στέκι των Εξαρχείων.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση

Κάλεσμα αλληλεγγύης προς όλους/ες

Η αλληλεγγύη έχει το κόστος της, κανείς που αναφέρεται σε αυτήν σοβαρά δεν μπορεί να μην το συνειδητοποιεί. Κι όποιος κάνει αυτή την επιλογή, ειδικά όταν αυτή η επιλογή αφορά μια αιχμιακή συνθήκη του κοινωνικού πολέμου, περιμένει τον λογαριασμό. Εμάς μας ήρθε και είναι 30.000 άμεσα και πιθανόν, αν οι διαδόσεις της αστυνομίας μέσω των ΜΜΕ για 3 ακόμα ταυτοποιήσεις είναι αληθινές, το ποσό να φτάσει τις 120.000 ευρώ.

Ηδη απο τα τελευταία πρόσθετα έγγραφα της δικογραφίας που μας γνωστοποιήθηκαν, η αστυνομία ισχυρίζεται οτι έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ένα μέλος μας, πράγμα το οποίο σημαίνει οτι ή πληρώνουμε, ή από ένα έως τέσσερα μέλη μας θα βρεθούν φυλακή.Ότι είχαμε να πούμε για το θέμα αυτό το είπαμε με την πρόσφατη ανακοίνωσή μας.

https://athens.indymedia.org/post/1598194/

Απευθύνουμε κάλεσμα οικονομικής στήριξης σε όλη την κοινωνική βάση, εκεί που ανήκουμε, σε αυτή την οποία απευθυνόμαστε.Είναι ολοφάνερο ότι κακουργηματικές κατηγορίες και τέτοια ποσά εγγύησης είναι προϊόν πολιτικής απόφασης. Ένας αρκετά σαφής συμβολισμός του ρέκβιεμ του Σύριζα και της τελικής του μεταμόρφωσης στον παραδοσιακό αριστερό πόλο του δικομματισμού. Κρίμα μόνο που οι συντηρητικοί ψηφοφόροι δεν εκτίμησαν όσο θα έπρεπε την χειρονομία.

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο της βάσης, όλους αυτούς που απέναντί τους είναι ο κόσμος της κυριαρχίας, είναι το καθεστώς και οι καπιταλιστές, είναι το κράτος και οι αυτοαποκαλούμενες «διακριτές» εξουσίες του να μας στηρίξει. Η επιλογή αγώνα του Ρουβίκωνα δεν μπορεί να απειληθεί από τέτοιες επιθέσεις της καταστολής. Η ελευθερία των συντρόφων μας όμως μπορεί. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την προστατέψουμε και καλούμε όλους και όλες να σταθούν όπως μπορούν στο πλευρό μας.

Τρόποι επικοινωνίας

Μέσω Mail rouvikonas@espiv.net

Μέσω μηνύματος https://www.facebook.com/profile.php?id=2277963552420005&ref=br_rs

Καθημερινά απο τις 16:00 και μετά, στο Κ*Βοξ, Αραχώβης και Θεμιστοκλέους , πλατεία Εξαρχείων

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter