Mελβούρνη: Τραγωδία με τέσσερα νεκρά παιδιά σε πυρκαγιά – Διασώθηκαν οι γονείς και ένα ακόμη παιδί (video)

Mελβούρνη: Τραγωδία με τέσσερα νεκρά παιδιά σε πυρκαγιά – Διασώθηκαν οι γονείς και ένα ακόμη παιδί (video)

Τέσσερα παιδιά έχασαν τραγικά τη ζωή τους, από πυρκαγιά που έπληξε το σπίτι τους στη Μελβούρνη, κατά διάρκεια της νύχτας.

Οι γονείς και ο ένας γιος τους ηλικίας οκτώ ετών κατάφεραν να βγουν εγκαίρως από το φλεγόμενο κτίριο και να σωθούν οι ζωές τους. Όμως τα άλλα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, δυο κορίτσια ηλικίας ενός και έξι ετών και δυό αγόρια τριών και και δέκα ετών εγκλωβίστηκαν από τις φλόγες και βρέθηκαν νεκρά.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν επιτόπου είπαν ότι η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη, που δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να σώσουν τα παιδιά. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς.

Συμφωνα με την αστυνομία η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη 01:00 και το σπίτι είχε ήδη τυλιχτεί στις φλόγες όταν τα πρώτα συνεργεία της πυροσβεστικής έφτασαν περίπου στη 1:10 π.μ.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να την σβήσουν μέσα σε μία ώρα και να προστατεύσουν τα γειτονικά σπίτια από το να πιάσουν φωτιά.

«Πολύ οδυνηρές» χαρακτήρισε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν με τέσσερα παιδιά νεκρά, είπε ο αστυνομικός ντετέκτιβ Άσλεϊ Ράιαν. Η ομάδα εμπρησμών της αστυνομίας της Βικτώριας ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Πηγή: ertnews.gr

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter