Μενδώνη και Παναγιωταρέα στο Λονδίνο τις Απόκριες για συναντήσεις με πολιτιστικούς φορείς

Μενδώνη και Παναγιωταρέα στο Λονδίνο τις Απόκριες για συναντήσεις με πολιτιστικούς φορείς

Στο Λονδίνο θα μεταβούν το ερχόμενο Σάββατο 29 Φεβρουαρίου η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη μαζί με την Άννα Παναγιωταρέα για «προγραμματισμένες συναντήσεις με πολιτιστικούς φορείς». 

Αυτό προκύπτει από την επίσημη ανάρτηση της σχετικής απόφασης στη Διαύγεια όπου εγκρίνεται η σχετική αποζημίωση για το ταξίδι και τη διαμονή, η οποία θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες. 

Έτσι είναι τα υπουργικά καθήκοντα. Αναγκάζεσαι να κάνεις και Απόκριες μακριά από την πατρίδα όταν έχεις αυξημένες υποχρεώσεις για να μην βιαστεί κανείς να πει ότι κακολογούμε.

«Εγκρίνουμε τη μετάβαση και παραμονή στη Μεγάλη Βρετανία, της κ. Λίνας Μενδώνη, Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και της κ. Άννας Τριανταφύλλου-Παναγιωταρέα, Ειδικής Συμβούλου της Υπουργού για θέματα επικοινωνίας, κατά το χρονικό διάστημα από 29/02/2020 έως 03/03/2020, προκειμένου να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις με πολιτιστικούς φορείς και τις τέσσερις ημέρες παραμονής στη βρετανική πρωτεύουσα.

Εγκρίνουμε να καταβληθούν: Α) Η ημερήσια αποζημίωση η οποία καθορίζεται στο ποσό των 100 ΕΥΡΩ για κάθε μετακινούμενη. Β) Η αξία των αεροπορικών εισιτηρίων μετάβασης ΑΘΗΝΑ – ΛΟΝΔΙΝΟ. Γ) Η Δαπάνη διανυκτερεύσεων της Υπουργού. Η δαπάνη αεροπορικών εισιτηρίων επιστροφής και των διανυκτερεύσεων της κ. Παναγιωταρέα δεν θα επιβαρύνουν το Ελληνικό Δημόσιο. Η δαπάνη αεροπορικών εισιτηρίων, διανυκτερεύσεων καθώς και το σύνολο της ημερήσιας αποζημίωσης αναφέρονται στο αναλυτικό σημείωμα, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Απόφασης» αναφέρεται στη σχετική απόφαση με το συνολικός κόστος να ανέρχεται σε 2.142 ευρώ. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter