Μενεγάκη, Σκορδά, Μαλέσκου και Καινούργιου ξεσπούν κατά Στάθη Παναγιωτόπουλου

Μενεγάκη, Σκορδά, Μαλέσκου και Καινούργιου ξεσπούν κατά Στάθη Παναγιωτόπουλου

Όπως, ήταν αναμενόμενο η αποκάλυψη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο απασχόλησε τις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές με τις παρουσιάστριες να παίρνουν θέση για τις καταγγελίες.

Συγκεκριμένα: Ελένη Μενεγάκη «Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ πως έχει το δικαίωμα κανείς να σου κάνει κάτι τέτοιο, είτε τον εμπιστεύεσαι είτε όχι, είτε έχεις σχέση είτε όχι… Μπορεί να είναι κάτι περισταστικό. Δεν δικαιούται κανείς να σου κάνει τέτοιο πράγμα. Είναι ότι πιο σκληρό και εξευτελιστικό που μπορείς να κάνεις σε ένα άνθρωπο. Να είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει ως μητέρα που μεγαλώνω παιδιά κι έχω παιδιά σε διάφορες ηλικίες. Το θέμα μου είναι να μάθουμε εμείς οι γονείς και να επικοινωνήσουμε στα παιδιά μας, να φτάσουμε στο σήμερα και να περάσουμε και πέντε μηνύματα. Να μάθουμε από τι μπορεί κανείς σήμερα να κινδυνεύσει και πως μπορεί να προστατευτεί».

Φαίη Σκορδά: «Όταν χαρακτηρίζεις κάτι τέτοιο «ατόπημα», είναι σαν να μην καταλαβαίνουμε τι είναι αυτό. Αυτό είναι μια ωμή, σκληρή βία. Είναι σαν μην καταλαβαίνει, είναι σαν να πρόσβαλα κάποιον, έκανα ένα ατόπημα, ζήτησα συγγνώμη, εγώ αποφάσισα να φύγω από την εκπομπή. Είναι όλος ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα. Δεν είναι προσβολή η βία. Είναι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει τι έκανε και μιλάει για ατόπημα».

Ιωάννα Μαλέσκου: «Από ό,τι καταλαβαίνω, από ό,τι βλέπω και από ό,τι έχω διαβάσει κι εγώ, δεν σας κρύβω ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν πείθεται ότι δεν γνώριζαν οι συνεργάτες του τι ακριβώς είχε συμβεί. Αυτό που επίσης θέλω να πω είναι ότι έχει γίνει viral το βίντεο στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης και η εκπομπή τοποθετούνταν ενάντια στην Λίνα Μενδώνη, την υπουργό Πολιτισμού, για την υπόθεση Λιγνάδη».

Κατερίνα Καινούργιου: «Με πιάνει μια αηδία τώρα που τον βλέπω. Ποιος άντρας κάνει κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα για να την εκδικηθεί; Το χειρότερο είναι ότι διάβασα κάποια σχόλια τα οποία έλεγαν που μπορούμε να βρούμε το βίντεο και είναι οι τύποι που έψαχναν στο διαδίκτυο και σε μηχανές αναζήτησης για να βρουν το υλικό. Δηλαδή πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι κάποιοι; Καταλαβαίνω και τον Κανάκη αλλά και τον Χρήστο Κιούση ο οποίος έκανε και μια ανάρτηση. Πόση ντροπή μπορεί να ένιωσε όταν γύρισε στο σπίτι και η κόρη του θα τον ρώτησε: «Μπαμπά εσύ ήξερες ότι ο Στάθης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα;”».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter