Μένει στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σπανούλης

Μένει στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σπανούλης

Σπανούλης δεκαετίας στο λιμάνι! Η παραμονή του αρχηγού, Βασίλη Σπανούλη, ήταν ο διακαής πόθος των αδελφών Αγγελόπουλων, τον οποίο έκαναν πραγματικότητα προσφέροντας κλειστό διετές συμβόλαιο στον “Kill-Bill”.

Από το καλοκαίρι του 2010, όταν έριξε «άγκυρα» στο λιμάνι, ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» θα συμπληρώσει μία δεκαετία με την ερυθρόλευκη φανέλα, το 2020, όταν λήγει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε σήμερα (2/7).

Ο παίκτης που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, κατακτώντας δύο “back to back” τίτλους Euroleague με την ομάδα του Πειραιά, το 2012 και το 2013, θα είναι τότε 38 χρόνων και θα «κρεμάσει τα παπούτσια του», όπως ονειρευόταν στην ομάδα της καρδιάς του.

Ούτε για ένα λεπτό, δεν είχαν δεύτερες σκέψεις οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη διάρκεια του τελευταίου συμβολαίου στην καριέρα του V-Span. Απέδειξαν εμπράκτως την αναγνώριση στο πρόσωπό του.

Δεν χρειάστηκε να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του για την ώρα, ενώ κυρίως, αντάλλαξαν απόψεις για το “χτίσιμο” του Ολυμπιακού.

Λίγο πριν τις 14:30 αφίχθη στα γραφεία της “Arcadia” ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, κι ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν ηδη εκεί.

Στις 15:15 έφτασε, χωρίς τον ατζέντη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, στην πλατεία Κλαυθμώνος ο Βασίλης Σπανούλης. Αυτή ήταν η 4η επίσκεψη του Σπανούλη στα γραφεία της Arcadia από το καλοκαίρι του 2010, όταν έκανε το… πέρασμα από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό.

Στις 18:40, μετά από 3,5 ώρες, έχοντας συζητήσει το σχεδιασμό του νέου Ολυμπιακού υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ντέιβιντ Μπλατ, Ο Βασίλης Σπανούλης βγήκε, συνοδευόμενος από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, και μαζί ανακοίνωσαν την είδηση της παραμονής του στο λιμάνι. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter