Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε παιδικό δωμάτιο – Παρολίγο νέα τραγωδία (Video)

Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε παιδικό δωμάτιο – Παρολίγο νέα τραγωδία (Video)

Μια νέα τραγωδία αποφεύχθηκε από καθαρή τύχη στο Μενίδι. Αδέσποτη σφαίρα έπεσε στο παιδικό δωμάτιο μιας οικογένειας τα ξημερώματα.

Ο πυροβολισμός σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα και η σφαίρα έπεσε πάνω στην κρεβατοκάμαρα του παιδιού της οικογένειας Παυλίδη.

Ο κ.Παυλίδης περιγράφοντας το περιστατικό στο Καλημέρα Ελλάδα, στον ΑΝΤ1είπε ότι ενώ η οικογένεια κοιμόταν άκουσαν έναν θόρυβο και αναστατώθηκαν.

Πηγαίνοντας στο δωμάτιο του παιδιού, είδαν ότι ήταν γεμάτο με σημάδια από τη σφαίρα, η οποία είχε διαπεράσει το παντζούρι, είχε τρυπήσει μία φωτογραφία, πέρασε μόλις λίγα εκατοστά πάνω από το κεφάλι του παιδιού και αφού χτύπησε στον τοίχο και στην ντουλάπα, διαλύθηκε.

Ο κάλυκας δεν εντοπίστηκε ποτέ, ενώ ο κ.Παυλίδης θεωρεί ότι επρόκειτο για ευθεία βολή, λόγω της δυναμικής που είχε.

Η πρώτη αντίδρασή του ήταν να καλέσει την Αστυνομία. «Σε πέντε λεπτά είχα επτά αστυνομικούς στο δωμάτιό μου», σημειώνει ο ίδιος και διερωτάται, «έπρεπε να χαθεί μια ζωή για να κινητοποιηθεί η αστυνομία;».

Συμπληρώνει παράλληλα ότι, «η αστυνομία είναι πάντα εδώ», αναφέροντας πως από τον άδικο θάνατο του μικρού Μάριου κι έπειτα, η αστυνόμευση στην περιοχή έχει βελτιωθεί.

Αναφερόμενος στους Ρομά της περιοχής, τόνισε πως «δεν είναι όλοι το ίδιο, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν, πολεμάνε για να επιβιώσουν».

https://www.youtube.com/watch?v=SEzJhM0_hDA

Πηγή: ΑΝΤ1

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter