Μένιος Φουρθιώτης: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους μετά από μήνυση του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη

Μένιος Φουρθιώτης: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους μετά από μήνυση του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη έπειτα από μήνυση του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη.

Σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη, ανακλήθηκαν οι εκατέρωθεν μηνύσεις έπειτα από μεσολάβηση των δικηγόρων των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Όπως είναι γνωστό, κατόπιν μηνύσεων της μητέρας και του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη χθες ο εντολέας μου Μένανδρος – Μένιος Φουρθιώτης, διότι δήθεν υπέκλεψε μια συνομιλία με τον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη και τη μετέτρεψε σε συνέντευξη, και έτσι κατηγορήθηκε για παράβαση του άρθρου 370Α Ποινικού Κώδικα (Παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας), ένα κακούργημα, το οποίο επισύρει ποινή καθείρξεως μέχρι 10 ετών.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε ότι διέπραξε αυτή την πράξη και αμέσως μήνυσε τους μηνυτές του για τα αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως, ζητώντας και αυτός τη σύλληψή τους στα όρια του αυτοφώρου.

Με τη μεσολάβηση τη δική μου και του συναδέλφου κου Κακαρούνα, ο οποίος είναι δικηγόρος του Νίκου Κοκλώνη, η παρεξήγηση ελύθη και έγινε ανάκληση των εκατέρωθεν μηνύσεων.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η Τακτική Ανακριτής Πειραιώς μετά την απολογία του κου Μένιου Φουρθιώτη απεφάνθη σε συμφωνία με την κα Εισαγγελέα ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε επίσης: Μένιος Φουρθιώτης: Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά από μήνυση του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter