Μένιος Φουρθιώτης: Επιστροφή σε «κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας» και προαναγγελία «τεράστιου πολιτικού σκανδάλου»

Μένιος Φουρθιώτης: Επιστροφή σε «κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας» και προαναγγελία «τεράστιου πολιτικού σκανδάλου»

Δυναμικά επέστρεψε στο προσκήνιο ο Μένιος Φουρθιώτης καθώς με μια μακροσκελή ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook μιλά για τη νέα του εκπομπή σε «τηλεοπτική συχνότητα πανελλαδικής εμβέλειας», αλλά και κάνει λόγο για «τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο στο οποίο έχουν εμπλακεί επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι υπουργοί της κυβέρνησης και διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών», με αφορμή την αλλαγή ιδιοκτησίας του πρώην Epsilon και νυν Open TV.

Aνάμεσα στα άλλα, γράφει: 

«Επειδή γράφονται και ακούγονται πολλά που με αφορούν και τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα πραγματικά γεγονότα ξεκινώ σήμερα με μια πρώτη ανακοίνωση . Αυτό γίνεται και για την καλύτερη ενημέρωση όσων αγωνιούν για την επαγγελματική μου τύχη, αλλά και για να προφυλάξω εκείνους που εκτίθενται επικίνδυνα δημοσίως συκοφαντώντας με, θεωρώντας ότι τους έχουν τροφοδοτήσει με αληθινά στοιχεία.

Φυσικά είμαι στην διάθεση των δικαστικών αρχών , αλλά και του Ελληνικού Κοινοβουλίου να προσκομίσω οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο για όσα καταγγέλλω και υποστηρίζω .

Να καθησυχάσω λοιπόν πρώτα εκείνους που αγωνιούν για την επαγγελματική μου τύχη , γράφοντας ότι η εκπομπή μου θα μεταδίδεται στο πολύ άμεσο μέλλον από τηλεοπτική συχνότητα πανελλαδικής εμβέλειας,

Για την δεύτερη κατηγορία τώρα εκείνων που έχουν δημοσίως επιχειρήσει μια «δημοσιογραφική έρευνα στην επαγγελματική και προσωπική μου πορεία» δημοσιεύοντας « σεντόνια » που με αφορούν, και αυθαιρετούν αγνοώντας τα στοιχεία, ας προετοιμαστούν γιατί η αλλαγή ιδιοκτησίας του καναλιού αφορά ένα τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο στο οποίο έχουν εμπλακεί , επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι υπουργοί της κυβέρνησης , και διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών. »

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter