Μένουμε ασφαλείς... μετά μουσικής (Video)

Στο πλαίσιο της σταδιακής μας επιστροφής στην καθημερινότητα, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός με αποστολή την είσπραξη και διανομή των αμοιβών για τα συγγενικά δικαιώματα, GEA, δημιούργησε ένα video για την σημασία της μουσικής και κατ' επέκταση των δικαιούχων της, στην αποκατάσταση της κανονικότητας τόσο στην αγορά, όσο και στην ίδια μας τη ζωή.

Ο GEA είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός με αποστολή την είσπραξη και διανομή των αμοιβών για τα συγγενικά δικαιώματα, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ο GEA έχει δύο αρμοδιότητες:

1) Να χορηγεί άδειες σε χρήστες μουσικής εισπράττοντας τις οφειλόμενες αμοιβές.

2) Να διανέμει τις αμοιβές στους οργανισμούς GRAMMO, ΕΡΑΤΩ και ΑΠΟΛΛΩΝ, οι οποίοι, στη συνέχεια, είναι υπεύθυνοι για τη διανομή των αμοιβών στους δικαιούχους, παραγωγούς, τραγουδιστές και μουσικούς αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.