Μένουμε σπίτι και ενισχύουμε το βιογραφικό μας

Μένουμε σπίτι και ενισχύουμε το βιογραφικό μας

Η παραμονή μας στο σπίτι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να επενδύσουμε χρόνο στον εαυτό μας και να σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα στα επαγγελματικά μας.

Στο documentonews.gr και συγκεκριμένα στην κατηγορία ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ/ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ θα βρείτε διάφορους τρόπους για να γεμίσετε ευχάριστα την ώρα σας. Προτάσεις βιβλίων, γυμναστική, εικονική περιήγηση σε μουσεία, συνταγές κ.ά.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αποκτήσουμε επιπλέον εκπαιδευτικές γνώσεις πάνω σε διάφορα αντικείμενα, με τις οποίες μπορούμε να ενισχύσουμε το βιογραφικό μας και να μας βοηθήσουν αργότερα στην εργασία μας ή στην αναζήτηση νέας θέσης.

Ξένες Γλώσσες: Υπάρχουν διάφορες πλατφόρμες όπως για παράδειγμα το Duolingo όπου δημιουργώντας δωρεάν ένα λογαριασμό μπορούμε παίζοντας να αποκτήσουμε βασικές γνώσεις πάνω στην γλώσσα της επιλογής μας.

Web development: Αν πάντα σας γοήτευε η ιδέα να φτιάξετε το δικό σας site από το μηδέν, τότε το να παρακολουθήσετε κάποιο δωρεάν σεμινάριο στο coursera.com ή στο Udemy είναι η ιδανική λύση. Στα sites αυτά , αλλά και σε πολλά άλλα, μπορείτε πέρα από προγραμματισμό να αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες και σε άλλα αντικείμενα όπως το web design παρακολουθώντας ακαδημαϊκά βίντεο και λύνοντας ασκήσεις και projects . Aν σας ενδιαφέρει μόνο η κωδικοποίηση , μπορείτε να εξασκηθείτε και να καταλάβετε την λογική πίσω από αυτή , στην πλατφόρμα Free Code Camp.

Photoshop: Στα παραπάνω sites υπάρχουν σεμινάρια photoshop για όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι και επαγγελματίες. Επίσης, μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο στο youtube όπου δείχνουν βήμα – βήμα πώς μπορούμε να επεξεργαστούμε φωτογραφίες, εικόνες κτλ.

Ζωγραφική: Αν είστε καλλιτεχνική φύση, μπορείτε να επισκεφθείτε ιστοσελίδες όπως το drawspace.com, το drawingcoach.com ή να παρακολουθήσετε βίντεο στο youtube.

Αυτές είναι κάποιες ενδεικτικές προτάσεις , δωρεάν εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Ωστόσο, εάν έχετε σκοπό να επενδύσετε κάποια χρήματα για να αποκτήσετε εξειδίκευση ή πιστοποίηση σε κάποιο αντικείμενο, υπάρχουν πάρα πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα, πανεπιστήμια εσωτερικού κι εξωτερικού, δημόσιες και ιδιωτικές σχολές, που προσφέρουν μαθήματα εξ αποστάσεως χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική σας παρουσία. Εφόσον μένουμε σπίτι, αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, η περίοδος που διανύουμε είναι μια πολύ καλή ευκαιρία ακόμη και για ένα μεταπτυχιακό.

Αν δεν έχετε σκοπό να δαπανήσετε χρήματα, μπορείτε να ψάξετε με βάση τα ενδιαφέροντά σας για online δωρεάν σεμινάρια και να προσθέσετε ό,τι νέο μάθετε στο βιογραφικό σας. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει πιστοποίηση ή βεβαίωση παρακολούθησης, κανένας δεν βγήκε χαμένος μαθαίνοντας κάτι παραπάνω. Σκεφτείτε το ως ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα σας για την αγορά εργασίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter