ΜέΡΑ 25: Τα «έξυπνα μέτρα» μας οδηγούν πιο βαθιά στον Μεσαίωνα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη

ΜέΡΑ 25: Τα «έξυπνα μέτρα» μας οδηγούν πιο βαθιά στον Μεσαίωνα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΜέΡΑ25 με αφορμή τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων κατά του κορονοϊού από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Η κυβέρνηση, κρυμμένη πίσω από αδιαφανείς συνεδριάσεις των οποίων δε μαθαίνουμε ποτέ τις εισηγήσεις και δεν βλέπουμε ποτέ τα πρακτικά, βαφτίζει «έξυπνα μέτρα» τον όλο και αυστηρότερο περιορισμό των πολιτών με όλο και περισσότερες τιμωρίες, πρόστιμα και διώξεις», σημειώνει το ΜέΡΑ25 προσθέτοντας τα εξής:

«Από τα κελιά του εγκλεισμού τους, οι πολίτες άκουσαν τον κ. Κικίλια να μαγειρεύει τα νούμερα του εμβολιασμού μη διευκρινίζοντας πόσοι εμβολιάστηκαν και με τις δύο δόσεις, να καλεί «σε συνεργασία» τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα υγείας αντί να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές ΧΘΕΣ, και τον κύριο Χαρδαλιά να βρίσκει την ευκαιρία να εντάξει τις δημόσιες συγκεντρώσεις στα Θανάσιμα Αμαρτήματα».

«Στην αρχή της Άνοιξης, εποχή αναγέννησης, οι πολίτες ετοιμάζονται να βυθιστούν πιο βαθιά στο Μεσαίωνα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη: σπίτια σφραγισμένα με μια πανούκλα να επελαύνει ανενόχλητη», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter