ΜέΡΑ25 για αποκάλυψη Guardian: «Δεν αρκούν στη Μητσοτάκης Α.Ε. οι υποκλοπές και τα παράνομα λογισμικά;»

ΜέΡΑ25 για αποκάλυψη Guardian: «Δεν αρκούν στη Μητσοτάκης Α.Ε. οι υποκλοπές και τα παράνομα λογισμικά;»

Μια σειρά ερωτημάτων θέτει προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Guardian για ομάδα ισραηλινών που δραστηριοποιείται και στη χώρα μας για την χειραγώγηση των εκλογών.

«Το δημοσίευμα του Guardian για την ομάδα ισραηλινών συμβούλων που δραστηριοποιείται στη χώρα μας για την χειραγώγηση των εκλογών, με αυτούς μάλιστα να περηφανεύονται κιόλας για τα “επιτεύγματα” τους σε 27 από τις 33 εκλογικές αναμετρήσεις που συμμετείχαν, εγείρει πολύ σοβαρά ζητήματα» αναφέρει σε ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 και καλεί την Κυβέρνηση, να δώσει άμεσα συγκεκριμένες απαντήσεις σχετικά με το αν αναπτύσσονται στη χώρα μας και για λογαριασμό τίνος τέτοιες δραστηριότητες.

«Έχει αγοράσει η Μητσοτάκης Α.Ε. τέτοιες υπηρεσίες; Δεν της αρκούν οι υποκλοπές και τα παράνομα λογισμικά; Ή αν δεν τα έχει αγοράσει, επιτρέπει την δραστηριοποίηση τέτοιων πρακτικών χειραγώγησης της κοινής γνώμης; Δεν της αρκεί η χειραγώγηση του Τύπου;» ρωτά το ΜέΡΑ25, και ζητά να δοθούν άμεσα πειστικές απαντήσεις για το δημοσίευμα του έγκριτου διεθνούς μέσου και να υπάρξει άμεση σχετική διερεύνηση από τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Guardian: Χειραγώγηση εκλογών σε δεκάδες χώρες από Ισραηλινούς με χακάρισμα και διασπορά fake news – Παρουσία και στην Ελλάδα

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων εντόπισε πάνω από 20 στόχους του Predator στην Ελλάδα

Haaretz: Στελέχη από το Μπαγκλαντές εκπαιδεύτηκαν στην Ελλάδα για παρακολουθήσεις

Μέχρι και το ΕΛΚ «αδειάζει» Μητσοτάκη: Η ελληνική κυβέρνηση πίσω από τις παρακολουθήσεις του Predator

Το υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαιώνει τους NY Times για την εξαγωγή Predator

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter