ΜέΡΑ25 για Ελληνικό: «Εγκαίνια» στο απόλυτο τίποτα

ΜέΡΑ25 για Ελληνικό: «Εγκαίνια» στο απόλυτο τίποτα

«Εγκαίνια στο απόλυτο τίποτα» καταγγέλλει ότι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του, Μιχάλη Κριθαρίδη, το ΜέΡΑ25, αναφορικά με το νέο κυβερνητικό σόου στο Ελληνικό.

Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:

«Τα “εγκαίνια” που έκανε ο Πρωθυπουργός στο απόλυτο τίποτα, την δήθεν επένδυση στο Ελληνικό για την οποία ο κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος να λέει κιόλας πως δεν έχει προηγούμενο, πυροδότησαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για καθυστέρηση στο “έργο”! Δεν φτάνει δηλαδή που ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζονται καθημερινά στο να ψηφίζουν στη Βουλή δωράκια για τον φερόμενο ως επενδυτή στο Ελληνικό -αλλά κατά άλλα η Αξιωματική Αντιπολίτευση απορεί πως η “επένδυση” εξελίσσεται σε μη βιώσιμο έργο οικοπεδοποίησης- αντιμαχούν κιόλας για το ποιος ξεπουλάει καλύτερα το φιλέτο στον κ. Λάτση.

Είναι πραγματικά όμως απύθμενο το θράσος του μνημονιακού τόξου, που πρώτα πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον κόσμο όσον αφορά την φοβερή και τρομερή “επένδυση”, στη συνέχεια έδωσαν και τα λεφτά στον “επενδυτή” να τα επενδύσει -όπως άλλωστε είχαν κάνει και στη Fraport-, και τέλος έφεραν τη μία μετά την άλλη, τις σκανδαλώδεις τροπολογίες στη Βουλή για να έρθει και η νομοθεσία στα μέτρα και τα σταθμά του “επενδυτή”, έρχονται τώρα να αντιπαρατεθούν για την καθυστέρηση (!) αυτού του “απολύτως τίποτα” με μερικά real estate της ολιγαρχίας δίχως σύνορα, ένα ακόμα καζίνο και μερικές θέσεις κρουπιέρηδων με τρεις και εξήντα για το εγχώριο πρεκαριάτο!»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter