ΜΕΡΑ25 για επιστολή Ράμμου: Εκτεθειμένη ανεπανόρθωτα η κυβέρνηση Μητσοτάκη

ΜΕΡΑ25 για επιστολή Ράμμου: Εκτεθειμένη ανεπανόρθωτα η κυβέρνηση Μητσοτάκη
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης στο φόντο της επιστολής του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου στον πρόεδρο της Βουλής, τους αρχηγούς των κομμάτων και τον υπουργό Δικαιοσύνης όπου τους παραθέτει τα ευρήματα των ελέγχων της Αρχής για το σκάνδαλο των υποκλοπών.
Η επιστολή με την οποία ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ενημερώνει τα κόμματα όπως εκ του νόμου οφείλει και όπως ζήτησε μόλις χθες η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΜέΡΑ25, εκθέτει ανεπανόρθωτα την Κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για τα πεπραγμένα τους στο σκάνδαλο των υποκλοπών» τονίζει ο Μιχάλης Κριθαρίδης.

Και καταλήγει σημειώνοντας τα εξής: «Αντί λοιπόν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος με απύθμενο θράσος να ζητάει και τα ρέστα, να απολογηθεί η Κυβέρνηση για το δικό της πολιτικό αλλά και δημοκρατικό, όχι απλώς ατόπημα, αλλά την εκτροπή. Ας μαζέψει λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης τον Κυβερνητικό του Εκπρόσωπο και το υπόλοιπο Επιτελικό Παρακράτος κι ας αναλάβουν έστω τώρα τις ευθύνες τους, υποβάλλοντας παραίτηση και προκηρύσσοντας εκλογές, αντί να τα βάζουν με τον κ. Ράμμο.».

 

Διαβάστε επίσης:

Πανικόβλητη η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιτίθεται στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ για τις υποκλοπές

Πλέον όλοι ξέρουν: Επιστολή Ράμμου σε Πρόεδρο Βουλής, αρχηγούς κομμάτων και υπ. Δικαιοσύνης που επιβεβαιώνει τις παρακολουθήσεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter