MέΡΑ25 για ΕΣΡ: Η «Ανεξάρτητη Αρχή» αποφάσισε να γίνει μέρος του προβλήματος

MέΡΑ25 για ΕΣΡ: Η «Ανεξάρτητη Αρχή» αποφάσισε να γίνει μέρος του προβλήματος

Σφοδρή επίθεση κατά του ΕΣΡ εξαπολύει το ΜέΡΑ25 μετά τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής, αναφέροντας μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του πως «πηγαίνουμε στις εκλογές του 2023 χωρίς Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης» και σημειώνοντας ότι «το ΕΣΡ έχει φύγει από τη σφαίρα του διακοσμητικού και έχει αποφασίσει να γίνει ενεργά παρελκυστικό».

«Η «Ανεξάρτητη Αρχή» αποφάσισε ότι προτίθεται να γίνει μέρος του προβλήματος που ιδρύθηκε για να λύσει» καταλήγει το ΜέΡΑ25.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:

«Πηγαίνουμε στις εκλογές του 2023 χωρίς Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΡ Αθανάσιος Κουτρουμάνος, δήλωσε σήμερα στη Διακομματική Επιτροπή και ενώπιων της Υπηρεσιακής Υπουργού Εσωτερικών Καλλιόπης Σπανού ότι δεν σκοπεύει να αναμιχθεί καθόλου σε οτιδήποτε αφορά τις αρμοδιότητες του οργάνου που προΐσταται, λόγω… αναρμοδιότητας.

Πιο συγκεκριμένα:

· Δεν σκοπεύει να εξετάσει καν την επώνυμη καταγγελία του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη για κόψιμο του υποψήφιου Κλέωνα Γρηγοριάδη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕGA επειδή… δεν είναι στις αρμοδιότητες του ΕΣΡ. Ξανά: η καταστρατήγηση από τα κανάλια των νόμιμων και εκ του Συντάγματος εκπορευόμενων υποχρεώσεών τους… δεν αποτελεί αρμοδιότητα του ΕΣΡ.

· Αγνοεί με ύποπτη επιμονή τη συμφωνημένη (και μαζί του) απόφαση της πρώτης διακομματικής να στείλει έστω μια σύσταση στα κανάλια, που ήδη έχουν συσσωρεύσει περιστατικά παραβίασης. Πήγε ένα βήμα παραπάνω λέγοντας ότι «τα κανάλια γνωρίζουν πολύ καλά τις υποχρεώσεις τους, δε χρειάζεται να τους τις θυμίσουμε.

Είναι ξεκάθαρο ότι το ΕΣΡ έχει φύγει από τη σφαίρα του διακοσμητικού και έχει αποφασίσει να γίνει ενεργά παρελκυστικό.

Η «Ανεξάρτητη Αρχή» αποφάσισε ότι προτίθεται να γίνει μέρος του προβλήματος που ιδρύθηκε για να λύσει.

Τίθεται θέμα Δημοκρατίας».

Διαβάστε επίσης:

Δεν παραβιάζουν τη δεοντολογία οι «κομπάρσοι» επιβάτες στα τρένα απεφάνθη το ΕΣΡ – Η καταγγελία Πλειού στο facebook

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter