ΜέΡΑ25: Η αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος στην Ελλάδα ως ευκαιρία για τη Μητσοτάκης Α.Ε.

ΜέΡΑ25: Η αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος στην Ελλάδα ως ευκαιρία για τη Μητσοτάκης Α.Ε.

«Οι κυβερνητικές ανακοινώσεις δια στόματος Υπουργού Υγείας για τα νέα υγειονομικά μέτρα, ήταν απλώς το πιο πρόσφατο κρούσμα της βαθιάς νόσησης που αποτελεί για τη χώρα η Μητσοτάκης Α.Ε. Η κυβέρνηση δηλαδή που δε θα αφήσει ΚΑΜΙΑ κρίση που να μην τη μετατρέψει σε ευκαιρία περαιτέρω θησαυρισμού των εκλεκτών της», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 με αφορμή τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για τα μέτρα που αφορούν τους ανεμβολίαστους πολίτες.

«Το άγχος του κ. Κικίλια να διευκρινίσει ότι τα μετά δεν έχουν «πατερναλιστικό ή τιμωρητικό χαρακτήρα» ήταν εύλογο, καθώς προηγήθηκε μια ολόκληρη επιχειρηματολογία και ομοβροντία μέτρων που υποστήριζε το ακριβώς αντίθετο.

Στη σκοτεινή καρδιά του κυβερνητικού σχεδίου για τη νέα σεζόν, είναι η απόφαση τα τεστ που θα υποχρεούνται να κάνουν εβδομαδιαίως ή δις εβδομαδιαίως οι ανεμβολίαστοι, να γίνονται με δικά τους έξοδα, αποκλειστικά σε ιδιωτικά εργαστήρια.

Θατσερισμός 101: Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Δεν υπάρχει Πρόνοια, δεν υπάρχει Προστασία από το Κράτος. Είμαστε όλοι απλά ένα συνεχές «λεφτόδεντρο» για ιδιωτικά συμφέροντα. Ο πολίτης όχι απλά θα πληρώνει από την άδεια τσέπη του για κάτι που οφείλει να παρέχει ένα στοιχειωδώς ανθρώπινο κράτος, αλλά δεν θα το παρέχει καν στο κράτος ώστε να ενισχύσει (αν ήταν αυτό το πρόβλημά του) τις ελλιπείς δομές του. Όλα στους ιδιώτες! Η υγεία σας, η ευκαιρία πλουτισμού μας.

Αντί δηλαδή να στήσουν το δημόσιο δίκτυο κέντρων μαζικών δωρεάν τεστ που τους λέμε ενάμιση χρόνο τώρα, χτίζουν πάνω στη δική τους αποτυχία να πείσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν, ιδιωτικά παραμάγαζα για να κερδοσκοπούν οι φίλοι τους», υπογραμμίζει το ΜέΡΑ25.

«Τόσο μεγάλη είναι η ιδιωτικομανία της Μητσοτάκης Α.Ε. που δεν διστάζει να σπρώξει ακόμα και τους φοιτητές στον γκισέ του ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου. Ο πατερναλισμός όμως, η τιμωρία, η αποτυχία και η στυγνή εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων δεν συνιστούν αντίδοτο, απλώς ενισχύουν την τραγική διαχείριση της πανδημίας εμβαθύνοντας παράλληλα και τον διχασμό της κοινωνίας», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter