ΜέΡΑ25: Να σταματήσει η σύγχρονη τραγωδία στον Έβρο

ΜέΡΑ25: Να σταματήσει η σύγχρονη τραγωδία στον Έβρο

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, υπογραμμίζει την άμεση ανάγκη διάσωσης των εγκλωβισμένων προσφύγων του Έβρου συνδέοντάς την με το μήνυμα αγάπης που συνοδεύει την σημερινή μέρα.

Στην ανακοίνωσή του εξαπολύει τα πυρά του εναντίον της θεσμικής αδιαφορίας για την ζωή και τον θάνατο των προσφύγων, ενώ μιλά για μια κυβέρνηση που «επιμένει στον μισανθρωπισμό της», για «υποκριτές και φαρισαίους» και για «εγκληματική ηγεσία του υπουργείου Μετανάστευσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος βρίσκει δεκάδες πρόσφυγες, μητέρες και παιδιά, εγκλωβισμένους σε μία νησίδα υπό απάνθρωπες συνθήκες στον Έβρο.

Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη παρά τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τις εκκλήσεις της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, επιμένει στον μισανθρωπισμό της.

Όσες και όσοι σήμερα, πραγματικά γιορτάζουν το μήνυμα της «αγάπης προς τον πλησίον» και δεν προχωρούν απλώς σε εθιμοτυπικές ευχές ως άλλοι υποκριτές και φαρισαίοι, θα πρέπει να απαιτήσουν να σταματήσει αυτή η σύγχρονη τραγωδία που ζουν οι συνάνθρωποί μας αυτοί στον Έβρο, με ευθύνη της εγκληματικής ηγεσίας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, του ίδιου του Πρωθυπουργού, της Ε.Ε. και όλων όσοι χαιρέτιζαν τους φράχτες της ντροπής και όλες αυτές τις μισανθρωπικές πολιτικές στο προσφυγικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter