ΜέΡΑ25: Ο Κικίλιας περιμένει τον Αη Βασίλη με τα… εμβόλια!

«Αν κρίνουμε από τη σημερινή ενημέρωση του Υπουργού Υγείας, το μόνο σχέδιο της Κυβέρνησης για την πανδημία είναι να περιμένει να φέρει ο ΑΪ-Βασίλης τα εμβόλια», αναφέρει το Μέρα25 με αφορμή τη σημερινή παρουσία του Βασίλη Κικίλια στην ενημέρωση του υπουργείου του για τον κορονοϊό. 

Σημειώνει μάλιστα πως όπως διαπίστωσε και ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 σε επί τόπου επίσκεψη στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, το ΕΣΥ στέκεται οριακά όρθιο μόνο χάρη στον ηρωισμό γενναίων αλλά αβοήθητων γιατρών και νοσηλευτών που παλεύουν για κάθε μία ζωή κόντρα στην καταστροφική ολιγωρία της κυβέρνησης.

Όλη η ανακοίνωση του Μέρα25:

«Ο Κικίλιας περιμένει τον Αη Βασίλη με τα…εμβόλια!

Αν κρίνουμε από τη σημερινή ενημέρωση του Υπουργού Υγείας, το μόνο σχέδιο της Κυβέρνησης για την πανδημία είναι να περιμένει να φέρει ο ΑΪ-Βασίλης τα εμβόλια.

Ενδεχόμενο ελάχιστα ελκυστικό για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που έχουν το δυσάρεστο προνόμιο να αντιμετωπίζουν καθημερινά την σκληρή πραγματικότητα της πανδημίας, μην έχοντας την επιλογή μιας επικοινωνιακής καταφυγής σε φανταστικούς μύθους.

Όπως διαπίστωσε και ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 σε επί τόπου επίσκεψη στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, το ΕΣΥ στέκεται οριακά όρθιο μόνο χάρη στον ηρωισμό γενναίων αλλά αβοήθητων γιατρών και νοσηλευτών που παλεύουν για κάθε μία ζωή κόντρα στην καταστροφική ολιγωρία της κυβέρνησης.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.