ΜέΡΑ25: Σπασμωδικά μέτρα σε λογικές «χουντοχωροφύλακα»

ΜέΡΑ25: Σπασμωδικά μέτρα σε λογικές «χουντοχωροφύλακα»

Δριμεία κριτική άσκησε το ΜέΡΑ25 στην κυβέρνηση Μητσοτάκη λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των νέων, αυστηροποιημένων μέτρων για το lockdown.

Το ΜέΡΑ25 κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για «λογικές χουντοχωροφύλακα» απότην πλευρά της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι στο μέλλον είναι πιθανό οι υπουργοί της κυβέρνησης «να παραδεχθούν απρόθυμα ότι οι κινήσεις τους ήταν εξίσου λανθασμένες», κάνοντας μάλιστα και αναφορά στις δηλώσεις Γεωργιάδη.

Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25 αναφέρει:

Η κυβέρνηση συνεχίζει να παίρνει σπασμωδικά μέτρα βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχό της. «Σφίγγει τα λουριά» του «νυχτοπερπατήματος των πολιτών», εμμένοντας σε λογικές χουντοχωροφύλακα και αυξάνοντας τη δυσπιστία των πολιτών δυναμιτίζοντας την όλη προσπάθεια ανάσχεσης.

Είναι σίγουρο ότι μήνες μετά, οι Υπουργοί της που θέλουν να έχουν πολιτικό μέλλον θα παραδεχτούν απρόθυμα ότι οι κινήσεις της κυβέρνησης ήταν εξ ίσου λανθασμένες και αψυχολόγητες με το άνοιγμα του τουρισμού (όπως παραδέχθηκε σήμερα ο κύριος Γεωργιάδης). Αλλά οι πολίτες θα έχουν ήδη πληρώσει το ψυχολογικό και βιοτικό κόστος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter