Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Να «φρεσκάρουμε» τη μνήμη της

Μερικές φωτογραφίες ως απάντηση στην κυρία Σπυράκη περί... Πινοσέτ!

Μπορεί η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη να μην απάντησε επί της ουσίας στην αναφορά από τον πρωθυπουργό - στο Ευρωκοινοβούλιο- για το όνειρο «Πινοσέτ» της Νέας Δημοκρατίας, προσπάθησε ωστόσο να τον «αποστομώσει» με μία... ανιστόρητη απάντηση:

«Θαυμαστές του Πινοσέτ είναι όσοι πνίγουν την Ελλάδα στα δακρυγόνα», είπε η κυρία Σπυράκη και θυμήθηκα τα 100άδες κλικ που είχα κάνει με τα δακρυγόνα στην πλατεία Συντάγματος.

Τότε, που λέγαμε μεταξύ «πλάκας» και λύπης: «Σήμερα δεν πήραμε τη δόση μας». Γιατί τα δακρυγόνα ήταν το καθημερινό φαινόμενο για να διαλύσουν τους πολίτες που διαδήλωναν κατά των μνημονίων και της πολιτικής που στήριξε η κυρία Σπυράκη, αλλά προφανώς προσπαθεί να ξεχάσει. 

Τότε που τα δακρυγόνα έπεφταν κατά εκατοντάδες εναντίον των «Αγανακτισμένων» και όχι μόνον!

Για την ιστορία, τότε η κυρία Σπυράκη ήταν στο πολιτικό ρεπορτάζ. Όπως αναφέρει η Wikipedia, «από το 1998 έως το 2014, εργαζόταν στο πολιτικό ρεπορτάζ».

Σας παραθέτω φωτογραφίες της τότε εποχής (2011-2012):

Φωτογραφίες: Γιώργος Λοβέρδος

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.