Μέριλ Στριπ: Γιατί δεν μιλάει η Μελάνια για τη σεξουαλική παρενόχληση;

Μέριλ Στριπ: Γιατί δεν μιλάει η Μελάνια για τη σεξουαλική παρενόχληση;

Οι Τάιμς της Νέας Υόρκης δημοσίευσαν συνέντευξη της Μέριλ Στριπ (μαζί με τον Τομ Χανκς). Μια στιγμή, όπως αναμενόταν, η Κάρα Μπάκλεϊ, που έπαιρνε τη συνέντευξη για λογαριασμό της εφημερίδας, είπε «θέλω να στρέψω την κουβέντα στα νέα αυτών των ημερών, τη σεξουαλική παρενόχληση.

Ένα από όσα μου έκαναν εντύπωση όταν βγήκαν στο φως οι κατηγορίες κατά του Χάρβεϊ Γουάινστιν είναι ότι ο κόσμος έλεγε “Τι θα πει η Μέριλ;” Σας περιμένουν».

Η Μέριλ ανασκουμπώθηκε, κι άρχισε: «Δεν θέλω ν’ ακούω για τη δική μου σιωπή. Θέλω ν’ ακούω για τη σιωπή της Μελάνια Τραμπ. Θέλω να ακούσω τι έχει εκείνη να πει. Έχει πολλά να πει, που αξίζει να ειπωθούν. Το ίδιο και η Ιβάνκα. Θέλω να μιλήσει, τώρα».

Όταν η Κάρα τη ρώτησε για τις δικές της εμπειρίες και το πώς τις διαχειρίστηκε, η Μέριλ είπε ότι έζησε «καταστάσεις, κυρίως όταν ήμουν νέα κι όμορφη. Σήμερα, κανείς δεν έρχεται σε μένα. Άρα, δεν θα μπορούσα να έχω τέτοιες εμπειρίες, πρόσφατα. Αλλά τότε, όταν ο καθένας έπαιρνε κόκα, υπήρχε μπόλικη συμπεριφορά που ήταν ασυγχώρητη. Τώρα, όμως, που ο κόσμος είναι πιο μεγάλος σε ηλικία και πιο καθαρός από τα ναρκωτικά, πρέπει να υπάρχει συγχώρηση, έτσι το αισθάνομαι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter