Μέρισμα στον ρατσισμό ή Ειδήσεις-service στη Χρυσαυγίτικη προπαγάνδα

Μέρισμα στον ρατσισμό ή Ειδήσεις-service στη Χρυσαυγίτικη προπαγάνδα

Από την εποχή που ο Έκο έλεγε για τον «Αύγουστο που δεν υπάρχουν ειδήσεις», πάντα τις μέρες των εορτών διευθυντές και αρχισυντάκτες ειδήσεων έστυβαν το κεφάλι τους για να βρουν ειδήσεις που θα ενδιαφέρουν τον κόσμο και που θα γέμιζαν ένα δελτίο ειδήσεων και μερικές σελίδες εφημερίδων.

Η αθλιότητα όμως των Χριστουγεννιάτικων αργιών με το ποιοι ξένοι (μας) πήραν το κοινωνικό μέρισμα δεν έχει περιγραφή!

Τι ακριβώς εξυπηρετεί το δημογραφικόν του Κοινωνικού μερίσματος όταν τονίζεται ως ξεχωριστή είδηση; Μα φυσικά να ξυπνήσει τα εθνικιστικά αντανακλαστικά εκείνου του κοινού που ξυπνάει και κοιμάται με τον φόβο ότι οι ξένοι θα του κάνουν τα μύρια κακά της μοίρας του.

Ναι ρε φίλε, στην Ελλάδα της φτώχειας που μοιράζει μερίσματα υπάρχουν και αλλοδαποί που το δικαιούνται! Το δικαιούνται όπως και πολλές χιλιάδες άλλων επειδή εργάζονται, πληρώνουν φόρους αλλά η κρίση τους έχει γονατίσει σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούν να ζήσουν. Κι έτσι παίρνουν το πολυδιαφημισμένο κοινωνικό μέρισμα.

Δηλαδή γιατί «ενοχλεί» ότι «δώσαμε» μέρισμα σε Ολλανδούς, Γερμανούς και Βρετανούς; Δεν ανήκουμε ρε μπαγλαμά στην Ευρώπη; Θες ο γιος σου που τον έστειλες στην Ευρώπη να μην έχει ίδια δικαιώματα με τους άλλους πολίτες της Ένωσης;

Κρυφοφασιστάκο σε ενοχλεί που πήραν το επίδομα …υποδεέστερες (στο βρώμικο-ναζί μυαλό σου μόνο) εθνικότητες; Για να το πήραν σημαίνει ότι δουλεύουν και πληρώνουν φόρους όπως εσύ! (Και το πιθανότερο είναι μην φοροδιαφεύγουν όπως διάφοροι ελληναράδες!!!)

Ειδήσεις-σέρβις στη χρυσαυγίτικη προπαγάνδα. Ε, κάπου πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο ε!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter