Μέρκελ-Τριντό: Το ξεχωριστό δώρο στην χθεσινή συνάντηση (Photos)

Μέρκελ-Τριντό: Το ξεχωριστό δώρο στην χθεσινή συνάντηση (Photos)

Ο Καναδός πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Γερμανία και η Άνγκελα Μέρκελ έκανε τα πάντα για να τον ευχαριστήσει. Άνοιξε μάλιστα και τα αρχεία της Καγκελαρίας για χάρη του.

Μ’ αυτό τον τρόπο ήθελε να του θυμίσει από πόσο παλιά επισκέπτεται την χώρα της. Η Άγκελα Μέρκελ λοιπόν έβγαλε από τα αρχεία τη φωτογραφία και κατάφερε με μια απλή κίνηση να συγκινήσει τον Καναδό Πρωθυπουργό…

Η φωτογραφία από τα παλιά  που έκανε δώρο η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό κατά την επίσκεψή του στο Βερολίνο ήταν από το 1982 και τον έδειχνε μικρό παιδάκι μαζί με τον πατέρα του Πιερ Τριντό, τότε Πρωθυπουργό του Καναδά. Εκείνη την χρονιά είχαν επισκεφθεί τη Γερμανία για συνάντηση με τον τότε Καγκελάριο Χέλμουτ Κολ.

 Την αποκάλυψη έκανε o εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, Στέφεν Ζάιμπερτ μέσω Twitter.

«Ένα ιδιαίτερο δώρο από την Γερμανίδα καγκελάριο στον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό», γράφει ο Ζάιμπερτ αναρτώντας την επίμαχη φωτογραφία- κειμήλιο. 

   

Προηγουμένως είχε προηγηθεί γεύμα σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. Με την Γερμανίδα Καγκελάριο να δείχνει εμφανώς την συμπάθειά της στον Καναδό πρωθυπουργό. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter