Μέσα σε 10 λεπτά ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τη Λαμία

Μέσα σε 10 λεπτά ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τη Λαμία

Με το μυαλό στο Βελιγράδι και τον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για μία ώρα απέναντι στη Λαμία μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

Χρειάστηκε ένας εξαιρετικός συνδυασμός των Κούτρη, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο Σουντανί για να ανοίξουν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς τον δρόμο προς τη νίκη στο 61’. Μέσα σε 9 λεπτά, μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» κλείδωσαν το τρίποντο χάρη στην προβολή του Ελ Αραμπί έπειτα από σέντρα του Κούτρη στο 70’.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ήλεγχαν τον ρυθμό, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των αντιπάλων τους. Η έμπνευση του Σωτήρη Αντωνίου να αντικαταστήσει τον Σάλιακα με τον Τουράμ δημιούργησε το ρήγμα που εκμεταλλεύθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, ο οποίος πηγαίνει με άλλον αέρα στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Και με κέρδος τον Μάξι Λοβέρα, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και έδειξαν σαν έτοιμος από καιρό να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Σκόνδρα στο 60’, αλλά ο διαιτητής Διαμαντόπουλος έδωσε συνέχεια στο ματς. Κίτρινες κάρτες είδαν οι Τζενετόπουλος, Δημούτσος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Κούτρης, Σεμέδο (88’ Αβραάμ), Μπα, Γκιλιέρμε, Σουντανί, Καμαρά, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά (63’ Λοβέρα), Ποντένσε (78’ Μπενζά)

ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας (43’ Τζανετόπουλος), Βύντρα, Βάντερσον, Σκόνδρας, Σάλιακας (60’ Τουράμ), Δημούτσος, Μπεχαράνο, Καραμάνος, Ρόμανιτς (75’ Μπιλούλης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter