Μέση Ανατολή: Νέες ισραηλινές επιχειρήσεις στη Γάζα με τεθωρακισμένα – Βίντεο ντοκουμέντο

Μέση Ανατολή: Νέες ισραηλινές επιχειρήσεις στη Γάζα με τεθωρακισμένα – Βίντεο ντοκουμέντο

Συνεχίζονται οι «στοχευμένες επιχειρήσεις» (όπως τις χαρακτηρίζει το Τελ Αβίβ) των ισραηλινών στρατευμάτων εντός του παλαιστινιακού θύλακα.

Την Παρασκευή, οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο με τις νέες επιχειρήσεις στη Γάζα, με τη συμμετοχή αρμάτων, πεζικού αλλά και ελικοπτέρων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του IDF, Ντανιέλ Χαγκάρι ανέφερε χαρακτηριστικά στο X: «Άρματα και υποστηρικτικό προσωπικό, με τη συνδρομή ελικοπτέρων πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση στην κεντρική Γάζα την τελευταία ημέρα. Οι δυνάμεις του IDF επιτέθηκαν σε στόχους της Χαμάς στη γειτονιά Σατζάΐα, αλλά και κατά μήκος της Λωρίδας της Γάζας.

Οι ισραηλινές δυνάμεις επέστρεψαν στις θέσεις τους μετά το πέρας της αποστολής, ενώ δεν υπήρξαν απώλειες όσον αφορά τις δυνάμεις μας.»

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως καταστράφηκαν πλατφόρμες εκτόξευσης ρουκετών, κέντρα διοίκησης της Χαμάς, ενώ «εξουδετερώθηκαν μαχητές της Χαμάς».

Το βίντεο με τις νέες επιχειρήσεις των Ισραηλινών

 

Ισραήλ: Νεκρά 4 υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι IDF, κατά τις αεροπορικές επιδρομές σκοτώθηκαν τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς.  «Ο Μπαρούντ σκοτώθηκε κατά την επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους», επισημαίνεται μεταξύ άλλων.

Ανακοινώθηκε επίσης πως σε επιδρομή ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών στη Λωρίδα της Γάζας σκοτώθηκαν τρεις διοικητές της Χαμάς: ο Ριφάτ Αμπάς, ο Ιμπραχίμ Τζάντμπα και ο Τάρεκ Μαάρουφ.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως οι επιθέσεις θα συνεχιστούν για να «εξολοθρευτούν ηγέτες και στελέχη της Χαμάς που ευθύνονται για τις βάρβαρες επιθέσεις στο ισραηλινό έδαφος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter