Μέσι: Πήρε την κατάσταση στα… πόδια του!

Μέσι: Πήρε την κατάσταση στα… πόδια του!

Την κατάσταση στα… πόδια του πήρε ο Λιονέλ Μέσι και με δύο γκολ του Αργεντινού η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Βαλένθια με 4-2 στο «Καμπ Νόου». 

Σκληρό καρύδι αποδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι, που παρότι έμειναν με έναν παίκτη λιγότερο στο 44΄ (αποβλήθηκε ο σκόρερ του πρώτου γκολ Μανγκάλα) κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο, όμως, δεν άντεξαν…

Δύο φάουλ του Αντουάν Γκριζμάν ουσιαστικά «έγραψαν την ιστορία» στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σεβίλη, για την 28η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Την πρώτη φορά ο Γάλλος σέντραρε και ο… προκλητικά αφύλακτος Γκοντίν άνοιξε το σκορ, στη δεύτερη περίπτωση ο επιθετικός των «ροχιμπλάνκος» έστειλε απευθείας τη μπάλα στα δίχτυα. Τα γκολ του Κόκε και του Χοακίν Κορέα στη συνέχεια απλώς διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 στο «Βιθέντε Καλντερόν», που φέρνει την Ατλέτικο στο -2 από τη Σεβίλη και αναζωπυρώνει τη μάχη για την τρίτη θέση, που δίνει το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Ένα επτάλεπτο ήταν αρκετό για την Σπόρτινγκ Χιχόν, προκειμένου να σημειώσει την ανατροπή και να φτάσει σε μία πολύτιμη νίκη, η οποία κρατά ζωντανό το όνειρο της παραμονής. Ο Ίνγκανσον άνοιξε το σκορ στο 51΄ για τη φιλοξενούμενη Γρανάδα, αλλά εννέα λεπτά αργότερα ο Τραορέ (60΄) πέτυχε την ισοφάριση, για να πάρουν τη… σκυτάλη οι Μπαμπίν (64΄), Καρμόνα (67΄) και να γράψουν το τελικό 3-1 για την Χιχόν. Με τη σημερινή αποτυχία η προτελευταία της κατάταξης, Γρανάδα, δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Την ίδια στιγμή, η Θέλτα πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Λα Κορούνια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 28 αγώνες)

Ρεάλ Μαδρίτης 65 -27αγ.

Μπαρτσελόνα 63

Σεβίλη 57

Ατλέτικο Μαδρίτης 55

Βιγιαρεάλ 48

Σοσιεδάδ 48

Αθλέτικ Μπιλμπάο 44

Έιμπαρ 41

Εσπανιόλ 40

Αλαβές 40

Θέλτα 38 -27αγ.

Λας Πάλμας 35

Μπέτις 31

Βαλένθια 30

Λα Κορούνια 27

Μάλαγα 27

Λεγανές 26

Σπόρτινγκ Χιχόν 21

Γρανάδα 19

Οσασούνα 11

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter