Παλιός ο "στόλος"

Μεσολόγγι: Έμεινε με ένα ασθενοφόρο - Τα άλλα δύο είναι στο ...συνεργείο

Με ένα ασθενοφόρο προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο Μεσολόγγι. Τα παλαιά οχήματα βγαίνουν εκτός κυκλοφορίας αφού οι βλάβες είναι συνεχείς.

Όπως καταγγέλλουν από την τοπική κοινωνία, το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου το ΕΚΑΒ Μεσολογγίου έμεινε με ένα μόνο ασθενοφόρο. Και δεν φτάνει που ήταν ένα, αριθμούσε και 20 χρόνια ζωής που είναι πολλά ακόμα και για ένα ΙΧ. Για ένα ασθενοφόρο που πρέπει να κάνει καθημερινά εκατοντάδες χιλιόμετρα, είναι απλά αυτό που θα λέγαμε μια "παλιατζούρα".

Παρότι το προσωπικό του Τομέα επαρκούσε για να βγαίνει στο δρόμο και δεύτερο ασθενοφόρο τις πρωινές βάρδιες, όχημα δεν υπήρχε. Το θέμα αναδείχθηκε στα ΜΜΕ και τελικά βρέθηκε λύση χαροποιώντας τους πάντες στην περιοχή. Αλλά η χαρά διήρκεσε μόνο λίγες ημέρες.

Εδώ και μια εβδομάδα, το ένα από τα δύο ασθενοφόρα παραμένει ακινητοποιημένο στο συνεργείο με σοβαρή βλάβη που δύσκολα θα αποκατασταθεί σύντομα και επαρκώς!

Κι ακόμα χειρότερα, η λειτουργία του Τομέα βασίζεται πάλι σε παλαιό ασθενοφόρο με ό,τι αυτό συνεπάγεται αν συμβεί και σε αυτό μια βλάβη!

Να θυμίσουμε ότι το νοσοκομείο Μεσολογγίου είχε τρία ασθενοφόρα, εκ των οποίων το ένα είχε πάθει βλάβη πριν από αρκετό καιρό και βρίσκεται σε συνεργείο στο Αγρίνιο εδώ και σχεδόν τρεις μήνες. Έτσι έμεινε με δυο, από τα οποία, όπως προαναφέρθηκε, πριν από λίγες ημέρες χάλασε και το άλλο.

Οι πληροφορίες είναι από το ekabnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.