Μεσολόγγι: Ο γαλάζιος δήμαρχος γιος προσφύγων, δεν θέλει τους πρόσφυγες!

Μεσολόγγι: Ο γαλάζιος δήμαρχος γιος προσφύγων, δεν θέλει τους πρόσφυγες!

Ο γαλάζιος δήμαρχος Μεσολογγίου (υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ), Νίκος Καραπάνος, αν και γιος προσφύγων έχει μια «αλλεργία» όταν βλέπει πρόσφυγες.

Όπως διαβάζουμε, ο Νίκος Καραπάνος γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας στις 16 Αυγούστου 1973, αφού οι γονείς του ήταν μετανάστες, καταγόμενοι από τον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου και το Αιτωλικό.

Ο δήμαρχος ωστόσο τώρα δεν θέλει να βλέπει πρόσφυγες!

«Είμαστε αντίθετοι σε διαμονή ή παραμονή προσφύγων σε ιδιωτικούς και δημόσιους στεγασμένους χώρους εντός των ορίων του δήμου μας» δήλωσε πρόσφατα ο Νίκος Καραπάνος.

Η δήλωσή του προκλήθηκε μετά την φιλοξενία προσφύγων σε ξενοδοχειακή μονάδα της πόλης.

Αλλά επειδή ο δήμαρχος δεν θέλει να φανεί «άσπλαχνος», συνοδεύει τη δήλωσή του με μια έκφραση πόνου:

«Ενημερώθηκα πως περίπου 150 πρόσφυγες, πονεμένοι άνθρωποι, έφθασαν στην πόλη και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο». Όμως, όπως συμπλήρωσε, «το δημοτικό συμβούλιο είχε πάρει μία σχεδόν ομόφωνη απόφαση τον Δεκέμβριο του 2017, σύμφωνα με την οποία αναγνωρίζουμε το μεταναστευτικό πρόβλημα, αλλά λόγοι ιστορικοί, θρησκευτικοί, αλλά και λόγοι ασφαλείας και αλλοίωσης του πληθυσμιακού ισοδύναμου, είναι απαράβατοι για εμάς».

Με απλά λόγια, και με ρατσιστική λογική ακροδεξιών καταβολών, ο δήμαρχος δεν αλλάζει την απόφαση αλλά όπως λέει – προτιμά για λόγους, ιστορικούς(;), θρησκευτικούς(;), ασφάλειας(;) και αλλοίωσης πληθυσμού(;) να μην τους θέλει…

Διάτρητες οι θέσεις του δημάρχου με το ερώτημα να παραμένει:

Γιος προσφύγων να λέει τέτοια πράγματα; 

Σημειώνεται ότι όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Documento συνεργάτες του δημάρχου και πρώην μέλη της Δημοτικής Αρχής εμπλέκονται σε σκάνδαλο παράνομων ελληνοποιήσεων, πλαστογράφησης εγγράφων, ψευδείς βεβαιώσεις, δωροδοκίες, νοθεύσεις εγγράφων κ.ά

Διαβάστε ακόμα: Με τη γίδα στην πλάτη πιάστηκαν οι… άριστοι πλαστογράφοι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter