Μεσούτ Οζίλ: «Το μεγάλο πάρτι θα γίνει στην Αθήνα»

Μεσούτ Οζίλ: «Το μεγάλο πάρτι θα γίνει στην Αθήνα»

Η Φενέρμπαχτσε κέρδισε εκτός έδρας τη Γαλατασαράι στο ντέρμπι του τούρκικου πρωταθλήματος και ο άσος της Φενέρ, Μεσούτ Οζίλ, μίλησε για το ματς της ερχόμενης Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική του Europa League, κάνοντας λόγο για νίκη- απάντηση στον… Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο 33χρονος άσος κι ένθερμος υποστηρικτής και προσωπικός φίλος του Ταγίπ Ερντογάν, είπε μετά τη νίκη επί της Γαλατασαράι:

«Πάντα κερδίζουμε την Γαλατασαράι και τώρα στόχος είναι ο Ολυμπιακός. Ήρθε η ώρα να πάμε εκεί (σ.σ. στην Ελλάδα), να κερδίσουμε και να αφήσουμε άφωνο τον πρόεδρό τους. Κρατηθείτε γιατί το μεγάλο πάρτι θα γίνει στην Αθήνα».

Θυμίζουμε ότι μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ στη Κωνσταντινούπολη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε προκαλέσει αντιδράσεις καθώς είχε δηλώσει:
«Σίγουρα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Ειδικά με αυτή τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη, στην Πόλη μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το 2012 όταν είχαμε κερδίσει στο φάιναλ φορ στο μπάσκετ στην Πόλη. Για εμάς ήταν κάτι πολύ μεγάλο και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. Αυτό που είπα και στα παιδιά που ήμουν μαζί τους, είναι μερικές λέξεις: Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία. Αυτό τα λέει όλα».

Όπως φαίνεται ο Οζίλ το κράτησε… μανιάτικο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter