Μεσσηνία: ΙΧ «εισέβαλε» σε καφέ και σκότωσε 53χρονο θαμώνα

Μεσσηνία: ΙΧ «εισέβαλε» σε καφέ και σκότωσε 53χρονο θαμώνα

Τραγωδία το βράδυ της Παρασκευής στη Μεθώνη, με έναν 53χρονο να χάνει τη ζωή του, όταν χτυπήθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο που εισέβαλε στο καφέ που καθόταν.

Ο 53χρονος δημοτικός υπάλληλος καθόταν σε καφετέρια της περιοχής, όταν στις 11:10 το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 63χρονος ξέφυγε από την πορεία του και τον παρέσυρε. Ο 53χρονος κάτοικος Μεθώνης τραυματίστηκε σοβαρά και εξέπνευσε λίγο αργότερα στο Κέντρο Υγείας Πύλου, ενώ ως πιθανότερη αιτία του δυστυχήματος φαίνεται κάποιος λανθασμένος ελιγμός του 63χρονου οδηγού, κατοίκου Αθήνας.

Ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του, για τον θάνατο του Δημοτικού Υπαλλήλου της Δ.Ε. Μεθώνης Χρήστου Δημητρόπουλου:

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο Χρήστου Δημητρόπουλου, ο οποίος υπηρέτησε το Δήμο Πύλου-Νέστορος με συνέπεια και ήθος. Επιτέλεσε τα υπαλληλικά του καθήκοντα σε ένα απαιτητικό πόστο, αυτό της καθαριότητας με αφοσίωση και εξαιρετική εργατικότητα.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται κοντά στην οικογένειά του, στην οποία και εκφράζω από καρδιάς τα θερμά μου συλλυπητήρια. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του!».

Πηγή: Ελευθερία Καλαμάτας

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter