Μετ' εμποδίων η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, την Πρωτοχρονιά

Αφιλόξενοι για τα οχήματα θα είναι την Κυριακή, αρκετοί δρόμοι του δήμου Αθηναίων, καθώς οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς επιβάλλουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Για τη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, από τις 07.00 μέχρι το πέρας της λειτουργίας, στους παρακάτω δρόμους:

- Μητροπόλεως, καθ’ όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη.

- Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αδριανού και Ερμού.

- Ερμού, στο τμήμα της από την οδό Αιόλου έως την πλατεία Ασωμάτων.

Για την εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τις 06.00 μέχρι τη λήξη της εκδήλωσης και αποχώρησης των επισήμων, ως εξής:

- Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της.

- Βασιλέως Γεωργίου Β’, σε όλο το μήκος της.

Για τη διέλευση της στρατιωτικής φάλαγγας προς τον Λυκαβηττό και την επιστροφή της, θα επιβληθεί απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην Ανώνυμη Οδό, που οδηγεί από τον Περιφερειακό του Λυκαβηττού στο Λόφο του Λυκαβηττού, από τις 12.00 την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12) μέχρι τις 18.00 ανήμερα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, οι οδηγοί παρακαλούνται να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.