Μετά τη λίστα Πέτσα έρχεται η λίστα Κικίλια: Νέο «δώρο» στα ΜΜΕ ετοιμάζει η κυβέρνηση με αφορμή τους εμβολιασμούς

Μετά τη λίστα Πέτσα έρχεται η λίστα Κικίλια: Νέο «δώρο» στα ΜΜΕ ετοιμάζει η κυβέρνηση με αφορμή τους εμβολιασμούς

Ένα ακόμα δωράκι στα ΜΜΕ ετοιμάζεται να κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τη λίστα Πέτσα με αφορμή το ξεκίνημα των εμβολιασμών.

Με στόχο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, τη διαμόρφωση «θετικής πεποίθησης και ενεργού συμμετοχής των πολιτών στον εμβολιασμό έναντι του κορονοϊού COVID-19», το υπουργείο Υγείας ετοιμάζει εκστρατεία ενημέρωσης στα βήματα της λίστας Πέτσα.

Μάλιστα, το σχετικό άρθρο νόμου, πέρασε μέσα από τον άσχετο νόμο περί «Αναδιοργάνωσης του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων και μετονομασία του σε Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων».

Συγκεκριμένα στο άρθρο 74 με τίτλο «Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού κατά του κορονοϊού COVID -19», αναφέρεται ότι το υπουργείο Υγείας μέχρι και το τέλος Ιουνίου του 2021, θα οργανώσει Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού κατά του κορονοϊού COVID-19 με αντικείμενο τη διαμόρφωση θετικής πεποίθησης και ενεργού συμμετοχής των πολιτών στον εμβολιασμό έναντι του κορονοϊού COVID-19.

Το ακριβές ωστόσο ποσό που σκοπεύει να διαθέσει αυτή τη φορά η κυβέρνηση στα ΜΜΕ δεν είναι ακόμα γνωστό.

Οι δύο συμβάσεις

Το υπουργείο Υγείας θα συνάψει δύο συμβάσεις που θα έχουν ως αντικείμενο τα εξής:

Τον δημιουργικό σχεδιασμό της εκστρατείας ενημέρωσης των πολιτών για τον έγκαιρο εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού COVID-19 και τη διαμόρφωση των ενημερωτικών μηνυμάτων και πάσης φύσεως έντυπου, οπτικοακουστικού και ηλεκτρονικού, προωθητικού υλικού για την προβολή των μηνυμάτων της Εθνικής Εκστρατείας.

Τη διάθεση, με κάθε πρόσφορο μέσο, έντυπο, οπτικοακουστικό ή ηλεκτρονικό, των μηνυμάτων και του υλικού της, προς τον σκοπό της πληροφόρησης των πολιτών ως προς όλα τα επιμέρους ζητήματα που σχετίζονται με τον εμβολιασμό τους, τα οφέλη, τα μέτρα προστασίας, τη διαδικασία, καθώς και την ασφαλή και σύμφωνη με τον κρατικό προγραμματισμό συμμετοχή τους στον εμβολιασμό έναντι του κορονοϊού COVID-19.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter