Μετά την καταγγελία, έκαναν απολύμανση στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού

Μετά την καταγγελία, έκαναν απολύμανση στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού

Μετά το υπόμνημα διαμαρτυρίας έγκλειστων γυναικών στις φυλακές Κορυδαλλού περί υγειονομικής βόμβας λόγω κρουσμάτων COVID-19, πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα -σύμφωνα με τις πληροφορίες του documentonews.gr- απολύμανση.

Αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι οι κρατούμενες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την έκτακτη συνθήκη της πανδημίας, ποντάροντας στην αποσυμφόρηση των φυλακών. Ωστόσο, η πραγματικότητα τους διαψεύδει, αφού λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής έγινε απολύμανση στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Κατά τις πληροφορίες, πέρα από το να κρατήσουν ανοικτά τα κελιά και τους θαλάμους, δεν αποκλείεται οι κρατούμενες να προχωρήσουν σε αποχή συσσιτίου εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Να τονιστεί ότι, σύμφωνα με πολύ καλά ενημερωμένες πηγές του documentonews.gr, από τις φυλακές Κορυδαλλού ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή, η τροφοδοσία 10 σωφρονιστικών καταστημάτων με είδη αυτοπροστασίας, όπως αντισηπτικά, μάσκες κ.α. Το ερώτημα είναι αν από τις συγκεκριμένες φυλακές έλλειπαν τα συγκεκριμένα είδη όλες αυτές τις μέρες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter