Μετά τις νέες αποκαλύψεις του Documento η Καθημερινή ζητά «πλήρη και ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης» των παρακολουθήσεων

Μετά τις νέες αποκαλύψεις του Documento η Καθημερινή ζητά «πλήρη και ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης» των παρακολουθήσεων
Ως «σκιές» που πρέπει να «διαλυθούν» φαίνεται ότι βλέπει η εφημερίδα Καθημερινή τις νέες αποκαλύψεις του Documento με τη λίστα παρακολουθήσεων μέσα στην οποία βρίσκεται και ο Διευθυντής της εφημερίδας «Καθημερινή».
Συγκεκριμένα, «να διαλυθούν οι σκιές» είναι ο τίτλος του κύριου άρθρου που δημοσίευσε η εφημερίδα «Καθημερινή» μετά τις νέες αποκαλύψεις του Documento για την υπόθεση υποκλοπών.
Σημειώνεται ότι στη λίστα των ονομάτων που δημοσιεύει το Documento της Κυριακής βρίσκεται και το όνομα του Διευθυντή της εφημερίδας, Αλέξη Παπαχελά.
Επιπλέον, η εφημερίδα γνώριζε για τη λίστα παρακολουθήσεων, αφού ο διευθυντής της Α. Παπαχελάς, είχε ενημερωθεί επίσημα την Παρασκευή από το Documento.
Μάλιστα εντός του κύριου άρθρου της η «Καθημερινή» αναφέρει: «Μόνον η πλήρης και ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης των παρακολουθήσεων θα διαλύσει τις όποιες σκιές έχει προκαλέσει. Όσο καθυστερεί η χώρα, θα κινδυνεύει να μπει σε μια πολύ σκοτεινή ατραπό, όπως συνέβη και στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις».
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter