Μετά το ΛΑ.Ο.Σ. η ΝΔ κάνει διεύρυνση και προς τη «Δράση»

Μετά το ΛΑ.Ο.Σ. η ΝΔ κάνει διεύρυνση και προς τη «Δράση»

Χαράς ευαγγέλια για τη τη Νέα Δημοκρατία αφού μετά τη διεύρυνση προς την ακροδεξιά και το ΛΑ.Ο.Σ τώρα κάνει διεύρυνση προς την σκληροπυρηνικά νεοφιλελεύθερη Δράση.

Έτσι δύο στελέχη της κάνουν μεταγραφή για να ενισχύσουν το ακραίο ταξικό πρόσημο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για τον Τάσο Αβραντίνη και τον Τέλη Αϊβαλιώτη που θα «ενισχύσουν» το αντιλαϊκό όραμα της σημερινής Νέας Δημοκρατίας και θα είναι υποψήφιοι στις εθνικές εκλογές.

Σήμερα το πρωί συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, στο γραφείο του στη Βουλή, και συμφωνήθηκε να είναι υποψήφιοι. Ο μεν Τάσος Αβραντίνης στην Α’ Πειραιά ο δε Τέλης Αϊβαλιώτης στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ο τοξικός νεοφιλελεύθερος χώρος αναφέρεται ως «ευρύτερος μεταρρυθμιστικό χώρος» με τη ΝΔ να εγκαταλείπει όλο και περισσότερο τον όρο της «κεντροδεξιάς».

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η εξέλιξη αυτή ενισχύει ακόμη περισσότερο την ειλημμένη απόφαση διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας με προσωπικότητες και δυνάμεις του ευρύτερου μεταρρυθμιστικού χώρου. Σημειώνεται ότι οι υποψηφιότητες των δύο στελεχών αποτελούν την απαρχή μια ευρύτερης συνεργασίας, καθώς ήδη από την περασμένη Κυριακή η Δράση ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση των οργάνων της για την αναστολή της κομματικής της λειτουργίας, προκειμένου να μπορούν τα στελέχη της να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter