Μετά το σκαμπίλι Μαρινάκη, δημοσιογράφος του, πήγε το πρωί της Πέμπτης στο Μαξίμου

Μετά το σκαμπίλι Μαρινάκη, δημοσιογράφος του, πήγε το πρωί της Πέμπτης στο Μαξίμου

Την πόρτα του γραφείου του πρωθυπουργικού ανιψιού και αντ’ αυτού, Γρηγόρη Δημητριάδη, πέρασε σήμερα, δημοσιογράφος των Παραπολιτικών αλλά και παρουσιαστής του Mega.

Τι πιο φυσικό θα πει κάποιος από το να επισκεφθεί δημοσιογράφος το Μέγαρο Μαξίμου. Στο Μαξίμου πάντως, οι άσπονδοι φίλοι του Δημητριάδη δεν έχουν την ίδια άποψη. Η επίσκεψη έγινε μερικές ώρες αφότου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ανακοίνωσε με θορυβώδη τρόπο μάλιστα και με αντικυβερνητικές αιχμές, πως η Alter Ego θα επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε από τη λίστα Πέτσα.

Το ερώτημα που θέτουν λοιπόν είναι. Ποιόν εκπροσώπησε ο δημοσιογράφος; Το δημοσιογραφικό του ρόλο; Μήπως ήταν απεσταλμένος και μαντατοφόρος του επιχειρηματία; Μήπως εκπροσώπησε τον πόλο Γιάννη Κουρτάκη που έχει αυτονομηθεί και κάνει δικό του παιχνίδι παρά τη σχέση με τον Μαρινάκη; (Δεν είναι τυχαία πως η είδηση με την απόφαση του Μαρινάκη να επιστρέψει τα χρήματα, φιλοξενήθηκε ως τελευταία είδηση στα Μέσα του Κουρτάκη παρότι αφορούσε τον φίλο του επιχειρηματία).

 Ή μήπως τελικώς η αποστολή είναι αντίστροφη; Δηλαδή κάλεσε ο ανιψιός τον δημοσιογράφο που ανήκει κατά μία έννοια στη Φαμίλια, να του πει πώς είναι η κατάσταση στο δημοσιογραφικό συγκρότημα και πώς πρέπει να χειριστεί τον Μαρινάκη.

Διαβάστε επίσης

Φωτιά στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για τη λίστα Πέτσα – Επιστρέφει τα χρήματα ο Μαρινάκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter