Μετά τον Τέλες και ο Καβάνι στη Γιουνάιτεντ

Μετά τον Τέλες και ο Καβάνι στη Γιουνάιτεντ

Τι κι αν η άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για κλάματα και παραπαίει θυμίζοντας παιδική χαρά με αποκορύφωμα τα έξι γκολ που δέχθηκε την περασμένο Σάββατο από την Τότεναμ στο Ολντ Τράφορντ; Τι κι αν η ομάδα «φωνάζει» από πέρσι ότι θέλει αλλαγές στους τρεις από τους τέσσερις βασικούς αμυντικούς τους; Τι κι αν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της έχει αποδειχθεί καταστροφικό; Τι κι αν οι «κόκκινοι διάβολοι» πάσχουν στη μεσαία γραμμή καθώς οι αμυντικοί χαφ είναι πολύ αργοί και δυσκίνητοι;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του διεθνή Ουρουγουανού φορ Εντισον Καβάνι, που υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια!

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Ολντ Τράφορντ και να νιώσω την ατμόσφαιρα στο γήπεδο όταν θα μπορούν και πάλι να επιστρέψουν οι οπαδοί στις κερκίδες. Έχω ήδη μιλήσει με τον Σόλσκιερ και η κουβέντα που είχαμε μεγάλωσε την επιθυμία μου να φορέσω την φανέλα της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο 33χρονος επιθετικός αγωνιζόταν τα τελευταία επτά χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αυτό το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον γαλλικό σύλλογο καθώς αρνήθηκε να ανανεώσει την συνεργασία του.

Να σημειώσουμε ότι χθες τελευταία μέρα των μεταγραφών στην Ευρώπη, η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε και την απόκτηση του 27χρονου αριστερού μπακ, του Βραζιλιάνου Αλεξ Τέλες από την Πόρτο αντί του ποσού των 20 εκατ. ευρώ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter