Μετά τους δημοσιογράφους, ο Άδωνης τα ‘βαλε και με τους δικηγόρους!

Μετά τους δημοσιογράφους, ο Άδωνης τα ‘βαλε και με τους δικηγόρους!

Προφανώς και δεν του αρέσει καμία φωνή που να είναι διαφορετική. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρωτοστατούντος του αντιπροέδρου του κόμματος και υπουργού της, Άδωνη Γεωργιάδη έχει πρόβλημα όχι μόνον με τις διαφορετικές απόψεις αλλά και με το λειτούργημα του καθένα.

Αφού στοχοποίησε όλες τις αντίθετες ιδεολογίες, εννοείται πως στοχοποίησε και την ελεύθερη και ερευνητική δημοσιογραφία που ξεσκεπάζει τα ψέματά τους.

Δεν είναι τυχαίο που στην υπόθεση Novartis δεν διώκονται όσοι αποκάλυψαν τη διαφθορά και την φοροδιαφυγή, αλλά όσοι ερεύνησαν και έβγαλαν στο φως το σκάνδαλο.

Τώρα όμως ήρθε η σειρά και των δικηγόρων.

Προφανώς τώρα, μετά τους δημοσιογράφους, ο Άδωνης Γεωργιάδης θα ζητά και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από τους δικηγόρους που υπερασπίζονται τους πελάτες τους.

Κάνουν δηλαδή τη δουλειά τους…

Έτσι λοιπόν ο Άδωνης Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter στοχοποιεί τις απόψεις δικηγόρου γιατί υπερασπίστηκε συγκεκριμένο πελάτη…

«Γνωστός δικηγόρος, υπερασπιστής της 17Ν, ζητάει να καταργηθούν οι δημοσκοπήσεις!» γράφει στο Twitter ο Άδωνης Γεωργιάδης…

Προφανώς για τον Άδωνη Γεωργιάδη οι δικηγόροι βαρύνονται με τα αδικήματα των πελατών τους…

Περίεργη άποψη για τη Δημοκρατία έχει ο ακροδεξιός υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Προφανώς και αναμένουμε αντίδραση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αφού με τη λογική του Άδωνη οι μισοί δικηγόροι θα ήταν… εγκληματίες!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter