Μεταγραφές… τέλος για τον Άρη

Η ΠΑΕ Αρης και επίσημα δεν έχει δικαίωμα για μεταγραφές

Η ΠΑΕ Άρης και επίσημα, σύμφωνα με έγγραφο της FIFA που εστάλη στην ΕΠΟ, δεν έχει δικαίωμα για μεταγραφές, αν δεν πληρώσει περίπου 1 εκατ. ευρώ. 

Η ποινή της παγκόσμιας ομοσπονδίας αφορά σε τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις, με το αρχικό ποσό της οφειλής να ανέρχεται στις 800.000 ευρώ από το 2012. Με τους τόκους όμως το χρέος φτάνει το 1 εκατ. ευρώ. Ο Άρης πρέπει να τακτοποιήσει άμεσα τις οφειλές, διαφορετικά δεν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές στην τρέχουσα περίοδο.

Το θέμα είναι γνωστό εδώ και τέσσερις μήνες στην ΠΑΕ και τα χρέη δεν πληρώθηκαν ή δεν έγινε διακανονισμός. Μπορεί να μην δημιουργήθηκαν από τη διοίκηση Καρυπίδη, αλλά η ΠΑΕ έχει συνέχεια και πρέπει να καταβληθούν τα οφειλόμενα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.