Μεταγραφή από τα …μπουζούκια για τον Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι (video)

Μεταγραφή από τα …μπουζούκια για τον Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι (video)

Ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Περιστερίου με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος αναρτώντας ένα βίντεο στο Ίνσταγκραμ, όπου αναγγέλλει την υποψηφιότητα του παρέα με τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, γράφει ο Γιώργος Τσαλίκης:

“Να με αξιώσει ο Θεός να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις εσυ Δήμαρχε μου, να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε ένα από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας, ένα δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα! Μετά από 10 χρόνια που το συζητάμε νιώθω έτοιμος , χαρούμενος και είμαι δίπλα σου!Καλή μας επιτυχία”. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Να με αξιώσει ο Θεός να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις εσυ Δήμαρχε μου , να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε ένα από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας , ένα δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα ! Μετά από 10 χρόνια που το συζητάμε νιώθω έτοιμος , χαρούμενος και είμαι δίπλα σου ! Καλή μας επιτυχία

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter