Μετακλητός συνεργάτης της Στρατινάκη ο δημοσιογράφος που ζήτησε από Φουρθιώτη να μηνύσει Βαξεβάνη και Πολάκη

Μετακλητός συνεργάτης της Στρατινάκη ο δημοσιογράφος που ζήτησε από Φουρθιώτη να μηνύσει Βαξεβάνη και Πολάκη

Ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο γενικής γραμματέως του υπουργείου Εργασίας Άννας Στρατινάκη έχει τοποθετηθεί εδώ και λίγες ημέρες ο πρώην υπεύθυνος του γραφείου Τύπου στο υπουργείο Εργασίας, επί Γιάννη Βρούτση, δημοσιογράφος Σωτήρης Πίκουλας. Πρόκειται για το πρόσωπο το οποίο κατονόμασε χθες δημόσια ο Μένιος Φουρθιώτης ως τον άνθρωπο που του ζήτησε μαζί με την «προϊσταμένη του» να καταθέσει μήνυση κατά των Κώστα Βαξεβάνη και Παύλου Πολάκη. Τώρα ποιο πρόσωπο εννοεί ως προϊσταμένη ο Μένιος Φουρθιώτης αυτό θα πρέπει να το απαντήσει ο ίδιος.

Κύριε Πολάκη ο κ Πίκουλας και η προϊσταμένη του με έβαλαν να σας υποβάλλω μήνυση εσάς και του Κώστα Βαξεβάνη», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Μένιος Φουρθιώτης.

Σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ που υπογράφει ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο Σωτήρης Πίκουλας «διορίστηκε σε θέση μετακλητού συνεργάτη κατηγορίας ΠΕ στο ιδιαίτερο γραφείο της Γενικής Γραμματέως Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σωτήρης Πίκουλας εμφανίζεται να συνομιλεί με το Μένιο Φουρθιώτη μέσω μηνυμάτων. Ειδικότερα σύμφωνα με τα μηνύματα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Φουρθιώτης, ο υπόδικος παρουσιαστής ενημερώνει τον Πίκουλα για τις νομικές κινήσεις που είχε κάνει κατά του Documento μετά το περιστατικό της παράνομης κράτησης του φωτορεπόρτερ Μάριου Μπίκου στην Ευελπίδων από αστυνομικούς έπειτα από εντολή του Φουρθιώτη.

O Σωτήρης Πίκουλας εκφράζει τη στήριξη του προς το Μένιο Φουρθιώτη ζητώντας του να το «πάει μέχρι τέλους», ενώ υπενθυμίζει στον υπόδικο παρουσιαστή να «μην ξεχάσει τον Παπά τον οποίο σήμερα παραπέμψανε». Με λίγα λόγια ένας συνεργάτης υπουργού και δημοσιογράφος συνεργαζόταν με τον υπόδικο παρουσιαστή και στήριζε τις απαράδεκτες ενέργειές του σε βάρος φωτορεπόρτερ στην Ευελπίδων.

Δείτε επίσης: Μηνύματα φωτιά: Συνεργάτης του Βρούτση στο υπουργείο Εργασίας ζητούσε από το Φουρθιώτη να πάει το Documento μέχρι…τέλους

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter