Μετακομίζει Τορίνο ο Βίτσελ

Μετακομίζει Τορίνο ο Βίτσελ

Μετά την απόκτηση του Βραζιλιάνου Ερνάνι από την Ζενίτ, ο Αξελ Βίτσελ μπορεί να ξεκινήσει τη μετακόμισή του στο Τορίνο έναντι έξι εκατ. ευρώ κι έτσι να μην περιμένει το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Τκαλοκαίρι ο Αξελ Βίτσελ βρισκόταν στο Τορίνο την τελευταία μέρα των μεταγραφών, οπότε το μόνο που έλειπε ήταν να πέσουν οι υπογραφές. Ωστόσο, δεν υπέγραψε τότε στην Γιουβέντους, επειδή η Ζενίτ το μετάνιωσε την ύστατη στιγμή, μιας και αδυνατούσε να βρει αντικαταστάτη. Οι Μπιανκονέρι από την πλευρά τους αποφάσισαν να κάνουν υπομονή και να τον αποκτήσουν, αλλά από τον Ιούνιο που θα έληγε το συμβόλαιό του.

Τώρα όμως, υπάρχει μία εξέλιξη στην Αγία Πετρούπολη, που καλώς εχόντων στέλνει από τώρα τον Βέλγο αμυντικό μέσο στο Τορίνο. Η Ζενίτ απέκτησε τον 22χρονο Ερνάνι από την Ατλέτικο Παραναένσε και επομένως ο Βίτσελ είναι ελεύθερος να μετακομίσει στην πόλη του ιταλικού βορρά. Αυτό προϋποθέτει ότι η Γιούβε θα πληρώσει κοντά στα έξι εκατ. Ευρώ για να πάρει τον Βίτσελ, εάν δε θέλει να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter