Μετανιωμένη η 19χρονη ζητά πίσω το παιδί της

Μετανιωμένη η 19χρονη ζητά πίσω το παιδί της

Η δικηγόρος της 19χρονης μητέρας που εγκατέλειψε το επτά ημερών βρέφος της σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία, κα Γερογιάννη, τόνισε πως η πελάτισσα της είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη μίλησε στον ΑΝΤ1 και 

«Όταν μία μητέρα έχει επιλόχεια κατάθλιψη, δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι σκέφτεται εκείνη τη στιγμή. Χθες βράδυ στη ΓΑΔΑ έκλαιγε. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω. Όποια έχει περάσει επιλόχεια κατάθλιψη, μπορεί να καταλάβει», είπε χαρακτηριστικά

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κα Γερογιάννη, είπε ότι η 19χρονη ζητά συγγνώμη και θέλει να πάρει πίσω το μωρό της, καθώς αναγνωρίζει το λάθος της. 

«Ήταν ένα λάθος που έκανε σε στιγμή απόγνωσης, λόγω επιλόχειας κατάθλιψης. Η ίδια είναι μετανιωμένη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι το έκανε αυτό. Φανταστείτε ότι το άφησε στην απέναντι πολυκατοικία. Δηλαδή ήταν τόσο θολωμένη που δεν κατάλαβα ότι ουσιαστικά το άφηνε έξω απ΄το σπίτι της».

Η ίδια ανέφερε επίσης, ότι η νεαρή μητέρα είναι σε θέση να μεγαλώσει το βρέφος, από οικονομικής άποψης, αφού τόσο η θετή της μητέρα, που είναι η θεία της, όσο και ο πατέρας της εργάζονται και είναι διατεθειμένοι να τη βοηθήσουν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter