Μετανιωμένη η Αυλωνίτου για το «παπαριά» στον Μητσοτάκη: «Λυπάμαι βαθύτατα για τις ατυχείς εκφράσεις»

Μετανιωμένη η Αυλωνίτου για το «παπαριά» στον Μητσοτάκη: «Λυπάμαι βαθύτατα για τις ατυχείς εκφράσεις»

Μετανιωμένη εμφανίστηκε η Ελένη Αυλωνίτου, μετά τις έντονες αντιδράσεις και την αποδοκιμασία και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ, για τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Λυπάμαι βαθύτατα γιά τις ατυχείς εκφράσεις, που χρησιμοποιήθηκαν εκ μέρους σε τηλεοπτική επομπή, ως προς τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο πολιτικός μου λόγος δεν συνάδει με τέτοια ρητορική, ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης αντιπαράθεσης» έγραψε στη σελίδα της στο Facebook.

https://www.facebook.com/eleni.avlonitou.7/posts/2060029037349292

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινή προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνίτου για τον Κ. Μητσοτάκη. Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση», έγραψε νωρίτερα η Ράνια Σβίγκου στο Twitter.

Δείτε τι είπε η Ελένη Αυλωνίτου στον AΝΤ1:

«Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την Κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα», σχολίασε η ΝΔ. 

«Η Νέα Δημοκρατία ανακαλύπτει αρκετά καθυστερημένα τη “χυδαιότητα” με την οποία είναι ταυτισμένη ως κόμμα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας.

«Φαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης ήταν αρκετά απασχολημένος με το να ζητάει εκλογές, που του διέφυγαν οι απειλές για κλωτσιές του κ. Οικονόμου.

Περιμένουμε, λοιπόν, από τον κ. Μητσοτάκη να μαζέψει τα δικά του στελέχη που ευτελίζουν και εκχυδαΐζουν την πολιτική αντιπαράθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει με τη στάση του ότι σέβεται έμπρακτα το δημόσιο διάλογο και τους πολιτικούς του αντιπάλους», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter