Μετεκλογική αλαζονεία και ευχολόγια περί επενδυτικής βαθμίδας από τον Μητσοτάκη στο CNN

Μετεκλογική αλαζονεία και ευχολόγια περί επενδυτικής βαθμίδας από τον Μητσοτάκη στο CNN

Μετεκλογική αλαζονεία, ευχολόγια περί επενδυτικής βαθμίδας και μισόλογα για τις παράνομες επαναπροωθήσεις που κάνουν οι ελληνικές αρχές σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα των New York Times περιλάμβανε η πρώτη μετεκλογική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN και την Κριστιάν Αμανπούρ.

«Έχουμε μπορέσει να υπερνικήσουμε την λαϊκιστική αντιπολίτευση για δεύτερη φορά που είχε λύσεις για τα προβλήματα του τόπου, προερχόμενα από τη φαντασία. Όχι μόνο αυξήσαμε το ποσοστό μας, αλλά μειώθηκε δραματικά το ποσοστό της αντιπολίτευσης. Ο κόσμος βασιζόταν στην εξεύρεση λύσεων και όχι σε φτηνές υποσχέσεις» είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης μη διστάζοντας σε ένα ντελίριο ρεβανσισμού να συκοφαντήσει την αντιπολίτευση.

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να επανέλθει στη γνωστή καραμέλα περί… επενδυτικής βαθμίδας. «Αν εξετάσουμε τον τρόπο που κινούνται τα πράγματα, δεν έχουμε φτάσει την επενδυτική βαθμίδα και ελπίζοντας ότι θα έχουμε ισχυρή κυβέρνηση, θα το πετύχουμε. Είμαστε πολύ κοντά στην επενδυτική βαθμίδα», υπογράμμισε συγκεκριμένα ο ίδιος.

Τέλος, ερωτώμενος για οπτικοακουστικό υλικό, που παρουσίασε προ ημερών η εφημερίδα New York Times σχετικά με περιστατικό επαναπροώθησης μεταναστών, ο κ. Μητσοτάκης δεν δίστασε ούτε λίγο ούτε πολύ να κομπάσει για την σκληρή του πολιτική στο μεταναστευτικό ζήτημα. «Αυτό που υποστηρίζουμε είναι μία σκληρή, αποδοτική και αποτελεσματική πολιτική όσον αφορά στη μετανάστευση. Έχουμε λιγότερα άτομα που στεγάζουμε στα ελληνικά νησιά και τα αιτήματα για άσυλο τυγχάνουν ταχύτερης επεξεργασίας από ό,τι πριν» είπε συγκεκριμένα και έκανε λόγο για σχετική έρευνα δίχως ωστόσο να προβεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες. «Ήδη το έχω κάνει. Παίρνω αυτό το περιστατικό πολύ σοβαρά. Ήδη ερευνάται από την κυβέρνησή μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ΝΔ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter