Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Κακή εμφάνιση στο Λονδίνο

Μεθυσμένος και τρεκλίζοντας ο Τζόνι Ντεπ στην πρεμιέρα του Orient Express (Photos+Video)

Είναι ευρύτερα γνωστή η αδυναμία του Τζόνι Ντεπ στο ποτό και εκείνος δεν έχει κάνει κάτι για να διαψεύσει τις κακές γλώσσες.

Αυτή τη φορά τα βλέμματα στράφηκαν πάλι πάνω του όταν εμφανίστηκε στην παγκόσμια πρεμιέρα του Orient Express στο Λονδίνο την Πέμπτη σχεδόν υποβασταζόμενος. Τα διεθνή μέσα έγραψαν πως ο Ντεπ μάλλον είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και όσοι βρίσκονταν γύρω του το γνώριζαν καλά.

Οι άνδρες της ασφάλειας του ήταν συνεχώς στο πλευρό του. Τα σχόλια συνεχίστηκαν και μέσα στην αίθουσα του Royal Albet Hall, καθώς ο Ντεπ προειδοποιήθηκε τρεις φορές να σβήσει το τσιγάρο του από τους υπεύθυνους και εκείνος τους αγνοούσε επιδεικτικά συνεχίζοντας να καπνίζει, παρόλο που ο αντικαπνιστικός νόμος εφαρμόζεται με ιδιαίτερη αυστηρότητα στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο twitter δυστυχώς δεν διαψεύδουν τα δημοσιεύματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.