Μέτρα άνευ αξίας

Μέτρα άνευ αξίας

Το μότο της κυβέρνησης Μητσοτάκη φάνηκε από την αρχή της κρίσης, οικονομικής και υγειονομικής, ότι είναι ένα και μοναδικό: «βλέποντας και κάνοντας».

Αποδείχτηκε περίτρανα με το νέο χθεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού ο οποίος υποτίθεται ότι εξήγγειλε μέτρα με στόχο τον περιορισμό των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Και για ακόμη μια φορά είναι δεδομένο ότι έκανε μια τρύπα στο νερό. Εξήγγειλε την απαγόρευση της κυκλοφορίας, από τις 12:30 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, στις περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί πορτοκαλί και κόκκινες καθώς και την υποχρέωση των πολιτών να φορούν μάσκες παντού.

Ουσιαστικά δηλαδή προσπαθεί να περιορίσει τον συνωστισμό στις πλατείες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι «άριστοι» φίλοι του δεν είδαν τον συνωστισμό μετά τις 6 το πρωί στα Μέσα Μεταφοράς όπου οι πολίτες συνωστίζονται σαν σαρδέλες για να πάνε στην εργασία τους. Και δεν είδαν τους μαθητές στα σχολεία που χωρίς μάσκες παίζουν στα διαλείμματα και ασυπτωματικοί όντες είναι κινούμενες βόμβες για τις οικογένειές τους και τους φίλους τους.

Αυτά η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν τα βλέπει γιατί πρέπει να αυξήσει τα δρομολόγια και να προσλάβει καθηγητές. Κάτι που της προκαλεί ανατριχίλα.

Αποδείχτηκε πλέον περίτρανα ότι αυτοί που έχουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο παρά για την προσωπική τους επιβίωση.

Ο νέος πτωχευτικός κώδικας που προσπαθούν να περάσουν από τη Βουλή και δυστυχώς θα το καταφέρουν φτωχοποιεί το σύνολο σχεδόν των πολιτών της χώρας.

Τους είναι παντελώς αδιάφορο.

Η Ελλάδα αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς προς το χειρότερο χωρίς αυτή η κυβέρνηση να ενδιαφέρεται ούτε καν για αυτούς που πίστεψαν στα προεκλογικά της ψέματα για ταχεία ανάπτυξη.

Δυστυχώς θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να επανέλθει και οικονομικά και κοινωνικά η χώρα στο επίπεδο που ήταν τον Ιούλιο του 2019. Και βέβαια όχι με αυτή την κυβέρνηση.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter