Μετρό: Κλείνει για δύο ημέρες ο σταθμός «Μανιάτικα»

Μετρό: Κλείνει για δύο ημέρες ο σταθμός «Μανιάτικα»

Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός του μετρό «Μανιάτικα» της γραμμής 3 του Μετρό το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση.

Οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τη λεωφορειακή γραμμή 909 που συνδέει το σταθμό Μανιάτικα με το σταθμό Νίκαια και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Ο σταθμός θα παραμείνει κλειστός προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες του ΟΑΣΑ για την εγκατάσταση πυλών ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Σύμφωνα με το athenstransport.gr, παρόμοιες εργασίες, που θα απαιτήσουν το διαδοχικό κλείσιμο σταθμών αναμένεται να πραγματοποιηθούν και στους υπόλοιπους σταθμούς της επέκτασης της γραμμής 3 προς τον Πειραιά όπου εκτελείται το έργο (Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Νίκαια, Πειραιάς, Δημοτικό Θέατρο).

Διαβάστε επίσης: Τι αλλάζει στα δρομολόγια του τραμ – Η ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ

Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού λόγω της διακοπής λειτουργίας του σταθμού «Μανιάτικα», ο ΟΑΣΑ προχώρησε σε τροποποιήσεις της διερχόμενης, από τον συγκεκριμένο σταθμό, λεωφορειακής γραμμής 909 ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ-ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, ώστε να διέρχεται από τον Σταθμό Νίκαια και στις δύο κατευθύνσεις και να μετεπιβιβάζονται οι επιβάτες της περιοχής.

Παράλληλα, από τον Σταθμό Μανιάτικα, οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και προς τις δύο κατευθύνσεις από τις υφιστάμενες γραμμές 814 ΣΧΙΣΤΟ-ΚΑΡΑΒΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 825 ΝΕΑΠΟΛΗ-ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Β καθώς επίσης και από τη λεωφορειακή γραμμή 824 ΝΕΑΠΟΛΗ-ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Α στην κατεύθυνση προς Πειραιά.

Επιπλέον, έχει προβλεφθεί και διεύρυνση ωραρίου της λεωφορειακής γραμμής 909:

  • Γραμμή 909 Σάββατο 9/3
  • Τελευταίο δρομολόγιο από αφετηρία στις 01:05
  • Τελευταίο δρομολόγιο από τέρμα στις 01:40
  • Γραμμή 909 Κυριακή 10/3
  • Τελευταίο δρομολόγιο από αφετηρία στις 24:00
  • Τελευταίο δρομολόγιο από τέρμα στις 00:35

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter