Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα μείνουν κλειστοί το Σαββατοκύριακο

Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα μείνουν κλειστοί το Σαββατοκύριακο

Κλειστοί θα παραμείνουν το Σαββατοκύριακο οι σταθμοί «Νίκαια», «Κορυδαλλός» και «Αγία Βαρβάρα» της Γραμμής 3 του μετρό θα παραμείνουν κλειστοί, λόγω των δοκιμαστικών δρομολογίων προς τον Πειραιά στο πλαίσιο της επικείμενης επέκτασης του υπόγειου σιδηροδρομικού δικτύου.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ αναφέρει: «Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27-28/08/2022, οι σταθμοί του μετρό “Νίκαια”, “Κορυδαλλός” και “Αγία Βαρβάρα” θα παραμείνουν κλειστοί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα “Αεροδρόμιο – Αγία Μαρίνα”. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του μετρό τίθενται σε ισχύ λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγίας Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά».

Οι επιβάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγία Μαρίνα – Νίκαια». «Οι επιβάτες, επίσης, μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των αεροδρομιακών συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ., «Δρομολόγια – Γραμμή 3 Μετρό», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter