Μετρώντας επιθέσεις και ανθρώπους

Μετρώντας επιθέσεις και ανθρώπους

Κακά τα ψέματα, όταν ήταν αρχηγός του ΓΕΣ σχεδίασε, οργάνωσε και εν μέρει υλοποίησε την επαναδραστηριοποίηση των εθνοφυλάκων σε ρόλο ΤΕΑτζήδων της νέας εποχής.

Σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής βρήκε κενό με την πλήρη έλλειψη σχεδίου και την απουσία επιχειρησιακής εμπειρίας στο Μαξίμου και ηγήθηκε όσων έγιναν στον Εβρο. Δικό του παιδί είναι η επικοινωνιακή διαχείριση (ως συνέχιση του πολέμου με άλλα μέσα). Δικά του παιδιά είναι οι «αγανακτισμένοι» πολίτες του Εβρου που περιπολούν και συλλαμβάνουν. Δικά του παιδιά είναι οι περίεργοι που έφυγαν από όλη την Ελλάδα με κατεύθυνση τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Αυτός όμως το μόνο που έκανε ήταν να μετρά χιλιάδες απόπειρες «εισβολής» κάθε μέρα και να διογκώνει τους αριθμούς των «επιτιθέμενων» Αγιάννηδων. Οταν όμως το «Ορούτς Ρέις» εισέβαλε στα ελληνικά χωρικά ύδατα και αυτός κρυβόταν…

Απορρυπαντικό

Μάλλον πρόχειρος και αδιάβαστος εμφανίστηκε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Στην ομιλία του στο νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε στο ολλανδικό παράδειγμα της Νουνού, η οποία είναι αγροτικός συνεταιρισμός που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο γίγαντα. «Η Νουνού είναι η Friesland Company, γαλακτοκομικός συνεταιρισμός Ολλανδίας. Επεκτάθηκε παγκοσμίως όχι μόνο σε γεωργικά προϊόντα αλλά και σε άλλα προϊόντα, αναψυκτικά, ακόμη και σε απορρυπαντικά» είπε ο Κ. Βελόπουλος. Απορρυπαντικό Νουνού, όμως, δεν υπάρχει. Εκτός και αν ο Κ. Βελόπουλος ξέρει περισσότερα από την ίδια την εταιρεία!

Eνα βήμα πριν από την εκπαραθύρωση

Με μια λιτή ανακοίνωση ο φιλόδοξος και μέχρι πρότινος πολλά υποσχόμενος σύμβουλος του πρωθυπουργού Δημήτρης Μητρόπουλος βρέθηκε ένα βήμα πριν από την έξοδο του Μεγάρου Μαξίμου. «Καθήκοντα υπεύθυνης γραφείου θεμάτων ΕΕ της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού αναλαμβάνει η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή. Ο Δ. Μητρόπουλος συνεχίζει ως Ειδικός Σύμβουλος του πρωθυπουργού» ανέφερε ξερά. Το γραφείο θεμάτων ΕΕ ήταν το μήλο της έριδος μεταξύ του πρώην διευθυντή των «Νέων» και της προηγούμενης διπλωματικής συμβούλου του πρωθυπουργού Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου. Τον γύρο εκείνο τον είχε κερδίσει ο Δ. Μητρόπουλος, που προσωρινά είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται, ενώ η Αλ. Παπαδοπούλου τοποθετήθηκε στην πρεσβεία της Ουάσινγκτον. Καίτοι όμως δεν πέρασε χρόνος πολύς, του Δ. Μητρόπουλου του χρεώνουν διάφορα, από την αποτυχημένη συνάντηση με τον Ερντογάν μέχρι τις συζητήσεις με τη γαλλική κυβέρνηση για εξοπλισμούς και μπίζνες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter